Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mikor tudnak a babák direkt...

Mikor tudnak a babák direkt tapsolni?

Figyelt kérdés
2009. febr. 19. 11:00
 1/8 anonim ***** válasza:
Nem tudom, mit értesz "direkt" alatt. Körülbelül 8 hónaposan tapsolt az én kisfiam először. Akkoriban szeretett tapsolni, úgyhogy ha tetszett neki valami, vagy éppen égett a tettvágytól, rögtön tapsolni kezdett. Ha mondtuk neki, vagy mutattuk, hogy taps, akkor is tapsolt. De azóta valahogy leszokott róla, már nem csinálja, most más szokásai vannak.
2009. febr. 19. 11:15
 2/8 A kérdező kommentje:
A direkt,hogy nem véletlenül hanem tudatosan.
2009. febr. 19. 11:25
 3/8 anonim ***** válasza:
Az én lányom 7 hós volt és pár napos amikor elkezdett utánozni a tapsolással és kb 2 hét múlva már ha mondtam neki , hogy tapsi -tapsi... tapsolt.gondolom tudatosan.
2009. febr. 19. 11:32
 4/8 anonim ***** válasza:
51%

Szia!

Az én kislányom hat hónaposan kezdte el és az már tudatos volt, mert a süti süti pogácsát tanítgattam naki. Mai napig is minden nap csinálja de már nem kell énekelnem hozzá mert ő már dúdorászik is és elkezdi magától. Most 9,5 hónapos.

2009. febr. 19. 11:37
 5/8 anonim ***** válasza:
7 és félhónaposan csinálta nekem tudatosan.Igaz néha még nem tudta ösze ütni mert néha mellé ment neki.
2009. febr. 19. 11:41
 6/8 anonim ***** válasza:
Ezek szerint mi le vagyunk maradva. Hiába tanítom neki a sütü-sütit, ha meghallja elkezdi ütni azt a tárgyat, ami épp a kezében van, vagy a földet. :)) 9 hónapos
2009. febr. 19. 11:52
 7/8 anonim ***** válasza:
11,37-es vagyok. Egyáltalán nem vagytok lemaradva! Ne siettesd. Minden baba más. Ez itt is látszik a válaszokból is. A te babád is fogja csinálni. Lehet hogy ő meg olyasmit csinál amit az én babám nem. Nincs lemardva ne aggódj ezen. És amúgy is a dokinénik és a védőnő is azt mondta hogy például az én lányom a kortáraihoz képest két hónappal előbb csinál mindent. Tehát nyugi nincs semmi baj.
2009. febr. 19. 12:18
 8/8 A kérdező kommentje:
Az enyém is már 9 hónapos lesz és csak most kezgte.
2009. febr. 19. 12:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!