Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Adtok használt ruhát is...

Adtok használt ruhát is gyermeketekre, vagy csak újat?

Figyelt kérdés

Illetve milyen arányban vannak a használt és az új ruhák a babád ruhatárában?

Nálunk kb 70% használt, 30%új.És nagyon rosszul érzem magamat emiatt,s hogy arra se vagyok képes, hogy új ruhákba járassam:S

2011. márc. 8. 07:09
1 2 3
 21/22 anonim válasza:
Ezen felesleges rágódnod, nálunk a ruhák 90%-a használt. Inkább veszek a fiamnak használt, de jó minőségű ruhát, mint újat, de silány minőségűt. Az igazán szép, minőségi ruhák újonnan megfizethetetlenek, egyébként is 1 éves korig nagyon gyorsan nőnek, 3 havonta le kellett cserélnem szinte az összes ruháját. Újat venni csak pénzkidobás lett volna. Inkább veszek minőségi pelust és babakaját azon a pénzen én is.
2011. márc. 8. 15:07
 22/22 anonim ***** válasza:
mi annyi babaruhát örököltünk, hogy én csak azért vettem 2bodyt, meg egy kis pólót, hogy én is vegyek már valamit.Meg kaptunk pár újat is. Olyan hamar kinövi őket, hogy van amit rá sem tudtam adni.
2012. jún. 19. 14:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!