Melyiket vennéd meg a három babakocsi közül? Esetleg ha valamelyiket már használod, elégedett vagy vele?
Az első kettőben az tetszik, hogy könnyű és kicsi, de mégis stabilnak néz ki. A harmadik is tetszik, de az sokkal nehezebb.
Én az elsőt választanám, nekünk ilyen van és nagyon jó minden szempontból, persze nem földúton tologatom, de nem is a pláza márványpadlóján.
A másik kettő a dupla kerekek miatt nem tetszik, sosem értettem, hogy ez miért jó.
szia!
én az elsőhöz hasonló Espiro Magicről hallottam jókat, állítólag jó a rugózása is nem fapados és könnyű kicsire csukható a picit rosszab utat is bírja!
Villamossíneken és könnyen áttolom. Amúgy egy kézzel is simán, erőlködés nélkül irányítható.
A lábtartó műanyag része fix, de van egy párnázott lap része a lábtartónak, amit fel tudsz hajtani ha fekszik benne a baba. Egy mozdulattal ki lehet nyitni, összezáráshoz ugyan két kéz kell, de az is egyszerű.
Annyi a hátránya, hogy kicsi a kosara, de mis sosem használtuk nagybevásárláshoz, így ez engem nem zavart. Nem tudok más negatívumot mondani, szerintem nagyon jó választás volt. A rugózása kiváló!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!