Melyiket vennéd meg a három babakocsi közül? Esetleg ha valamelyiket már használod, elégedett vagy vele?
Az első kettőben az tetszik, hogy könnyű és kicsi, de mégis stabilnak néz ki. A harmadik is tetszik, de az sokkal nehezebb.
Köszönöm a támogatást! :) Szóval, Budapesten, Budán lakom, sétálni mennék vele itt a közelbe, meg bevásárolni a MOM Parkba. Illetve Apával együtt Állatkertbe, sétálgatni, ilyesmik. Semmi harcos, küzdős, lócitromos dolog. :)
Nagyon jól néz ki az a Hauck babakocsi is. Van esetleg más színben is?
én a graco-s vagyok
csak azt tudom ezután javasolni Neked hogy menj el és próbáld ki az összeset.
mindegyikkel nehéz nálunk - város- még járda sincs ha meg van derékszögben állnak a kövek de valamilyet kell venni.
szóval én kitartok a véleményem és a választásom mellett.
amit linkelt a 66/-os válaszoló az nem rossz de sajnos mint olyan mai modern babakocsi és kiskerekü ami nem rossz feltétlenül.
ha emeletre kell válaszd az elsőt és ne a harmadikat mert arra mondtad hogy a nehezebb mind3 közül.
Szóval mérlegelj v. olvass még kritikákat de nem biztos hogy a Te véleményed is egyezni fog mint ez a példa is ékesen bizonyítja. Ami az egyik szülőnek jó a másiknak kiváló a harmadik meg utálja..
Nagyon köszönöm a jótanácsokat kedves Graco-s válaszoló! Igazad van. :)
Megnéztem az Easy Go-t, köszi szépen, nekem is nagyon tetszik, csak sajnos a mózessel már nem tudok mit kezdeni. Csak sportkocsiként használnánk, kisfiam már 15 hós. Jó lenne 40e alatt megúszni ezt a vásárlást. De ha most születne a kicsim, szerintem megvenném. Gondolom, mózes nélkül nem kapható. További szép napot Nektek!
Esetleg ez nem tetszik?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!