7 hónapos kislányotok miket tud már csinálni?
Figyelt kérdés
2011. márc. 7. 13:06
1/7 A kérdező kommentje:
nagyon rossz alvó éjjel még mindig 3*eszik tápszert.De délután 5kor már elalszik.Ha felkeltem akkor percek alatt vissza is alszik.Tanácsotokat kérném.A fűrdés kitolása sem jött be:Sajna
2011. márc. 7. 13:09
2/7 anonim válasza:
7 hónaposan forgott, ült, állt, talán kúszott, erre nem emlékszem.
7,5 hónaposan kezdett mászni.
(7,5 kiló és 75 centi volt)
3/7 anonim válasza:
10-én lesz 7 hónapos. Igaz, hogy fiú. Már jó ideje hasra és vissza fordul. sokáig ül egyedül anélkül, hogy eldőlne. kúszik. ha négykézlábra teszem, egy darabig úgy marad. 2 alsó foga kijött. 8700 g és 71 cm. éjjel sokszor fennt van. Van amikor cumival visszaalszik, de most éjjel is 3x szoptattam,mert nem akart visszaaludni. Lehet,hogy megint fogzik. nem tudom, hogy mikor fogja átaludni az éjszakát.
4/7 anonim válasza:
elsőEgy foga sem volt, egyzser evtt gyümölcspépet délben, amúgy cicizett ezerrel, még éjjel is többször.
5/7 A kérdező kommentje:
Bogim 7400g 73cm kúszik,ül stabilan ha van egy kis lejtés már magától is.Tolja a bébi kompot lépked szépen ha van kapaszkódója,stabilan áll.alul 2fogacskája van forog össze-vissza.Viszont alig eszik egy kínlódás az étkezés ésszinte soha nem alszik....sem éjjel sem nappal.Cumi kiesik a szájából csak alváshoz kell volt olyan éjjel ,hogy 17*keltem fel hozzá.Sokat beszélget,kiabál és hangosan nevet.Jókedvű baba de nem értem miért alszik ennyire keveset:(
2011. márc. 7. 13:26
6/7 anonim válasza:
13:16 vagyok. Állni egy picit tud, de általában úgy csinál,amikor felállítom,mintha táncolna. De a kompot jól hajtja.
7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat akkor megnyugodtam ,hogy megfelel a korának :)szép napot nektek jó babázást:)
2011. márc. 7. 13:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!