Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Kókuszos Danett joghurtot...

Kókuszos Danett joghurtot ehet a 10 hónapos lányom?

Figyelt kérdés
2011. márc. 7. 10:12
 1/9 anonim ***** válasza:
68%
Danette, danone .... egykutya szerintem mindegyik felejtős és még a kétévesnek se adom.
2011. márc. 7. 10:15
 2/9 anonim ***** válasza:
0%

Első, akkor te nem adsz joghurtot a gyerekednek??

A joghurttal magában semmi gond, csak a kókusszal. Allergizálhat, inkább 1 éves kor után próbáld.

2011. márc. 7. 10:18
 3/9 anonim ***** válasza:

De csak nem olyat ami alig látott gyümölcsöt és tele van ízesítővel.

Nömm-joghurtot és cserpest meg natur házit szoktam.

2011. márc. 7. 10:20
 4/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Amugy már mindent eszik csak akókuszal nem vagyok tisztába.
2011. márc. 7. 10:21
 5/9 anonim ***** válasza:
Én csak natúr joghurtot adok. Nincs szüksége még mindenféle ízfokozóra. Az ilyen korú babák ízvilága még teljesen más. A natúrt is nagyon szeretik!!! Az adalékanyagok miatt írom...
2011. márc. 7. 10:21
 6/9 anonim ***** válasza:
Igen, második, a joghurt jó dolog, de a natúr pl., ami nincs tele mindenféle mű dologgal, az csak árthat, de haszna nincs.
2011. márc. 7. 10:24
 7/9 anonim ***** válasza:

A danone összes terméke művacak. Talán a natúr nem.

Ezt tartalmazza a vaníliás pudingja: Összetevők: homogénezett tej, cukor, stabilizátorok, laktóz, maltodextrin, kukoricakeményítő, színezék, vanilia aroma, konyhasó Szójalecitint tartalmaz!

[link]

Ezek alapján még a vaníliásat se, nemhogy a kókuszosat!

Egyébként a napokban már több joghurtra vonatkozó kérdés is volt feltéve. Kisfiamnak én ezeket adom:

Milbona (Lidlben kapható), vagy Zott szívecske, esetleg Zott jogobella.

Ez van a barackos Milbonában: félzsíros joghurt, sárgabarack, cukor, sárgabaracklé sárgabaracklésűrítményből, glükóz-fruktóz szirup, természetazonos aroma.

És ez a barackos Danone joghurtban: pasztőrözött tej, sárgabarack ízű készítmény (cukor, sárgabarack, sűrítő anyagok - módosított kukoricakeményítő, pektin), színezékek (paprikakivonat, karotinok), savanyúságot szabályozók (nátrium-citrátok, citromsav, kalcium-citrátok), répa koncentrátum, aroma, emulgeálószerek (zsírsavak mono- és digliceridjeinek citromsav-észterei), cukor, víz, sűrítő anyagok, élő joghurtkultúra.

Na? Melyik hangzik jobban???

Ja, és a Milbona gyümölcs tartalma 12%, míg a Danoneban mindössze 2,6%. Na ez se mindegy.

És mi pont ezt szeretjük a Milbonában, hogy óriási gyümidarabok vannak benne. Kisfiam a körtéset és a barackosat szereti a legjobban.

2011. márc. 7. 10:47
 8/9 anonim ***** válasza:
Igen, én is észrevettem, hogy a danone joghurtokban több az ilyen mű dolog. Magamnak én a Jogobellat veszem, talán ez a legnormálisabb. A babának pedig inkább natúrt adnék vagy kevernék bele gyümölcsöt.
2011. márc. 7. 11:30
 9/9 anonim ***** válasza:

A Danette ráadásul puding, nem joghurt...

Cukrozottat én semmiképpen sem adnék, nem marad le semmiről, ha pár hónapig még nem lát kristálycukrot.

A nagyfiamnak mindig sima natúr joghurtot kevertem össze gyümölccsel, gabonával és imádta!

2011. márc. 7. 13:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!