Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 13hósa lányom még nem jár...

Edus83 kérdése:

13hósa lányom még nem jár magától csak segítségel, nagyon le vagyunk maradva?

Figyelt kérdés
2011. márc. 6. 16:27
 1/5 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nem! A kisfiam 16 hónapos volt, amikor egyedül elindult. De segítséggel is csak 1 hónappal előtte volt hajlandó sétálni. Ő egyébként is kényelmes típus. Most 20 hónapos, de még mindig szereti magát cipeltetni.
2011. márc. 6. 16:36
 2/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen:)
2011. márc. 6. 16:39
 3/5 anonim ***** válasza:
Szerintem nem. Az én fiam 1 hét múlva lesz 1 éves és még segítséggel sem akar menni. Csak áldogál és nézelődik. Ő iszonyat kényelmes, duci baba.:)
2011. márc. 6. 16:49
 4/5 anonim ***** válasza:
Szia!18Hónapos korig ha nem indul el,semmi gond..utána van csak.Nekem 13hónaposan indult el,egyik pillanatról a másikra.Előtte már 10hós korától kézenfogva ment(két kezét fogva)Nekem koraszülött lett.5Héttel jött előbb,azt mondták a koraszülöteknél rákell számolni a fejlődésre azt az időt amivel előbb született.Nyugi nem vagytok lemaradva:)
2011. márc. 6. 17:21
 5/5 anonim ***** válasza:

Itt egy pár (hasznos)link ezzel kapcsolatban:

[link]

[link]

[link]

[link]

Nincs lemaradva, ne aggódj, akkor van baj, ha 18 hónapos koráig nem indul el magától!

Nekünk nincs kompunk, járássegítőnk stb. és nem vezetgettem kézen fogva (másnak sem engedtem!), így nem szokott arra, hogy állandóan vezetgetni kell.

Nem ültettem, amíg nem ült fel magától, 11 hónaposan indult el magától, azóta már 13 hónapos és ügyesen megy, szinte már szalad, a küszöböt ügyesen átlépi! Egész nap jön-megy, az ágyra is fel tud már mászni.

Egy ismerősünk babája idősebb mint a lányom, de ő sem megy még, viszont ők állandóan vezetgetik a babát, csodálkoznak, ha még nem akar elindulni egyedül.

2011. márc. 6. 18:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!