Baby Luuf-ot az dokink nem tanácsolta a 7 hónapos kisfiamnak. Tényleg befulladhat?
Van bent valami, bár a baby-luufot javasolják. De én is úgy tudom, kámfor, eukaliptusz, mentol tilos 3 éves kor alatt, mert nincsenek kifejlődve a tüdőben valamik és ezért. Mentolos fogkrémet sem szabad.
Kend be zsírral és használj hidegpárásítót.
szia!
én nem mertem bekenni vele sohasem egyik gyerkőcömet sem. Talán egyszer kentem be vele a nagyobbikat, és sokkal jobban köhögött tőle.. úgyhogy nem csináltam többet.
a cataflan cseppet pedig már fél éves korában kapta a kisebbik gyerkőcöm a kórházban amikor felszúrták a fülét.
Hú, jó, hogy írjátok! Én pár napja ezzel kenegetem a 9 hónapos kislányomat, mert ő is meg van fázva és köhög! De akkor lehet, hogy ettől?! Kipróbálom, hogy nem kenem rá, hátha akkor nem köhög annyira...
Bocsi, hogy offoltam, de köszi az információt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!