Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Más is elveszti néha türelmét?...

Más is elveszti néha türelmét? Már déli 12 óta próbálom altatni picibabámat, most délután négy lesz lassan, és még mindig nem tud elaludni, csak nyűgösködik. Nem beteg, nem kakis, nem éhes, sőt még hagytam is jó sokáig cicin lógni, de nem.

Figyelt kérdés
És most lelkiismeretfurdalásom van, hogy egy pillanat erejéig is, de türelmetlen és dühös lettem. Mással is volt már ilyen? remélem nem "neheztel" rám érte babókám.
2009. febr. 18. 15:46
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
40%

sziasztok !

Az én fiam 6 hós mult és napok óta nyüglődik , 3 napja kicsit folyékonyabb a széklete de semmi több!!

sokan azt mondják az idő !!

no meg a fogacskája!

már tiszta ideg vok ,elegem van!!

Én sokszor veszítem el a türelmemet!!

Üvöltök egy nagyot és kész,nem a gyerek fölött persze!!

Mert a párom semmit nem segít csak ha monodm neki hogy ugyan vedd már ki az ágyból egy kicsit!!üdv

2009. febr. 18. 16:31
 12/15 anonim ***** válasza:
71%
és hol vannak ilyenkor az apukák...
2009. febr. 18. 16:35
 13/15 anonim ***** válasza:
58%

Hát ez az !!

Az én párom apja közölte hogy a gyerekkel nekem kell foglalkozni meg takarítani főzni !!

Neki meg csak dolgozni!!

Én meg erre azt mondtam meg anyád!!!!bocsika csak őszintén

2009. febr. 18. 16:42
 14/15 anonim ***** válasza:
Már ugy értem a páromnak csak dolgozni!!
2009. febr. 18. 16:45
 15/15 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat. levontam belőlük a konzekvenciát, időjárás érzékenység lehet az oka. Más egyszerűen eszembe sem jut. Ami pedig az apukákat illeti, ez a mi feladatunk, amíg ők dolgoznak. Ha itthon vannak , akkor más a helyzet, nyomban átadom neki büfiztetni a picit. :)
2009. febr. 18. 17:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!