Akkor most beteg a babám? A délután felhívott az orvosom, és közölte, hogy további vizsgálatok szükségesek az AFP eredményem miatt!
Szia,
Nagylevegő, és nyugi.
Ez a vizsgálat icipicit elavult. Nem mindig jó az eredménye.
Nem tudom hány éves vagy, ha 30felett vagy 20alatt akkor lehet még pontatlanabb az eredmény, és ezért küldenek tovább, genetikára, biztos ami alapon.
Ez még semmit sem jelent! Akkor érsz rá elkeseredni, ha tényleg baj van. Azt szeretnék kizárni.
Nyugi:)
Szia!
30 éves múltam, és persze én is tudom hogy nem szabad idegeskedni, de azért mégis...
Nyugodj meg, ez még semmit nem jelent. Nekem nagyon alacsony lett az afp-m, ezért mentünk genetikai tanácsadásra,ahol az ultrahangon nem találtak rendellenességet, mégis javasolták az amniocentézist, annyira nagy lett a down-szindróma kockázata.A magzatvízből viszont kiderült, hogy nincs kromoszómarendellenessége a babánknak!
Minden jót kívánok Nektek !
35 hetes kismama
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!