10 hós babád milyen nagy (magaság, suly, esetleg ruhanéret), mennyit eszik (rendes étel, gyümi, nasi/gramm? Folyadék/ml? ), hányszor van kaki? Fiú? Lány?
10 hósan 76 centi és 10 kiló volt!
4* evett szilárdat! 10 órai: krémtúró, vagy valami tejes gyümis valami, majd 2 körül ebéd (ált akkor még bbiétel) majd 5 körül gyümölcs (már harapta vagy cikkekben ette a mandarint pl) 7 óra körül megint főzi (ált ez is bébikaja, bár darabos)
ÉS reggel, délben este szopi azt nem tudom mennyi!Meg ha még kért nappal akkor is kapott!Inni vizet ivott kb 1-1,5 decit/nap!
A többiből egy üveg, vagy egy natúr jogi valamivel...Szóval remélem érthető!
13,5 hós koráig nem volt hajlandó csak bébiételt enni (főzinek)és csak darabosat!8 hs korától addig csak 4 fajta darabos bébiételt evett meg :(De túléltük, és ma már csak kb 2-4 üveg fogy egy hónapban :)
15 hós lány!
9 kiló és 79 centis volt, 80-86-os cuccokat hordott, lány.
Akkor kezdtem el neki a 3. szilárd kaját bevezetni(a reggelit), még 4x cicizett nappal.
a fiam 10 hósan már 92-es ruhákat hordott, 21-es lába volt, és kb 11 kg volt.
reggel tápszer kb 250-300 ml, reggelire kb fél szeretnyi kenyér valami feltéttel vagy kencével, tízórai 2 dl joghurt/túró gyümölccsel és pár szem kekkszel, ebédre kb 2,5 dl főzelék vagy főtt kaja, uzsira kb fél szelet kenyérféle valamivel, vacsi főtt kaja kb 2 dl, elalvás előtt tápszer kb 250-300 ml. naponta legalább 1 liter vizet megivott
kb napi 5 kaki volt
most 12 hós, 12 kilós és 23-as lába van. a 92-es holmikat most növi ki.
a lányom 10 hósan 86-os ruhát hordott, kb 9 kiló volt, cipőméret 17-es.
kaja leosztás mint fentebb, csak kisebb mennyiségeket evett/ivott és napi 2-3x kakilt.
Köszi.
Az enyém 80 cm, közel 10 kg, kislány. Nadrágböl már jöhet a 86, a blúz 80, a body 74.
Az én babám nagyon keveset eszik. Rendes étel vagy üveges babaétel + gyümölcs, tejpép, nasi együtt alig 100-180 grammm naponta, folyadék 600-700 ml- kizárólag tápszer(már nincs tejem 3 hónapja), elelváshoz és éjjel.
Az enyém is csak 4-5 féle ételt fogad el. Almás, babánonos husi és Körte+barack+ husi, uveges, sárgarépa + husi amit én turmixolok, a joghurt és a tejpép. Ja és most felfedeztük a teljeskiörlésű tönkölylisztől készült piskótát, a bióboltban. Ebből elmajszol 2-3-4 egyedül.
Gyümiből alig. A mandarint szereti a legjobban.
Várok még válaszokat!
Cipőméret 19 és 20 határán, tehát 20-ast vettünk.
Kaki 32-3-4. Szerintem jóval nagyobb mennyiség, mint amennyit megeszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!