Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hogy szoktátok szép fehérre...

Hogy szoktátok szép fehérre mosni a textilpelust?

Figyelt kérdés
Nekem soha nem sikerül olyan szépre kimosni! Ti hogy csináljátok?
2011. márc. 5. 13:52
 1/10 anonim ***** válasza:
Én használtam Flóraszeptet, és 95 fokon mos a mosógépem, ezen mostam a pelusokat. A Flóraszept miatt még egyszer öblítettem, és vasaltam is, mindig. Így még mindig vakító fehérek, ugyanezeket merem majd használni a kistesónál is. Mármint úgy értem, nem vallok szégyent. =)
2011. márc. 5. 13:56
 2/10 anonim ***** válasza:
Fehérítő folyadékba áztatom.
2011. márc. 5. 14:00
 3/10 anonim ***** válasza:
Én is Flóraszeptbe meg Vanish fehérítőbe áztatom, és utána 60 fokon, hosszú programon mosom.
2011. márc. 5. 14:02
 4/10 anonim ***** válasza:

ásodik

fehéreket mindig 80-90fokon mososm, legtöbbször mosószódával.

2011. márc. 5. 14:04
 5/10 A kérdező kommentje:
Köszi csajok! megyek ki is próbálom így, úgy is van egy rakással a szennyesben.
2011. márc. 5. 14:08
 6/10 anonim ***** válasza:
Szia! Én a Lidl-be szoktam venni W5 fehérítő/áztató port. Olyan dobozba van mint a Vanish, csak olcsóbb. :) Ebbe áztatom a fehéreket 4-5 óráig, a színeseket 1 óráig. A fehér rucik és a pelusok is nagyon szép fehérek, foltmentesek és a színesek is gyönyörűek. És csak 30 fokon mosok mindent.
2011. márc. 5. 14:29
 7/10 anonim ***** válasza:
Van egy fedeles kis vödröm és abba flóraszeptes vízet teszek majd mindíg abba dobom a koszos pelust és abba gyülik akár 2-3 napig is!Majd 60 fokon mosom!Nem is szakadtak szét sose a sok áztatástól!
2011. márc. 5. 18:24
 8/10 anonim ***** válasza:
Én a textilpelust csak etetéshez meg nyáltörlésre használom. A hozzátáplálás elején volt rajta minden féle gyümölcsfolt, akkor elég csúnyák voltak, azóta újra fehérek. Én arielt használok minden mosásnál, és soha nem áztattam.
2011. márc. 5. 18:58
 9/10 anonim ***** válasza:

Off. Köszi: tehát Floraszept., és Lidlis fehérítő:).

Egyébbként én minden foltót nedvesítek, Vanis szappannal bekenek aztán, amikor összegyül 40 fokon mosom.

2011. márc. 5. 18:59
 10/10 A kérdező kommentje:
mi is etetésre használjuk, mindenféle szép színes folt szokott rajta lenni, köszönöm a válaszokat, kipróbálom amiket írtatok.
2011. márc. 6. 06:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!