Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Miért versenyeztetik az...

Miért versenyeztetik az anyukák a babákat? Állandóan azt hallom, hogy az enyémnek már 2 foga van, már ül, stb.

Figyelt kérdés

Mintha a szülőn múlna, hogy a gyerek mikor csinál meg bizonyos dolgokat! Ki vagyok akadva, amikor összehasonlítják az anyukák a gyerekeket! Az én lányom 5 hónapos múlt, a sógornőm fia 4 hónapos.A múltkor dicsekedett, hogy a kisfiúnak már 2 foga van! És megkérdezte:a tietek már ül?

Nem, nem ül, és még nincs is itt az ideje.És nincs foga, de nem értem, hogy miért "tökéletesebb" szerinte az ő gyereke ettől! És van egy barátnőm, aki csak akkor ír, ha van valami, amivel el akar dicsekedni. (egyidősek a gyerekek) Én meg napokig agyalok, hogy az enyém miért nem csinálja azt.Mire jó ez??? Úgy csinálnak, mintha rajtuk múlna, és ettől jobb anyák lennének, hogy kijött a fog..undorító ez az örökös nagyzolás, aminek lehet a fele nem igaz.

2011. márc. 5. 08:04
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
50%

én is mindig elújságolom a családnak és a barátoknak ha valami nagy dolgot tesz a babám. nem azért, hogy dicsekedjek és felvágjak vele hanem mert örülök és igenis büszke vagyok rá és szeretném, hogy azokat az emberek akiknek a fiam sokat jelent, velünk örüljenek :)

nem gondolnám, hogy ez bárkinek kellemetlen lenne, talán akkor ha irigykedik.

most ezt nem rád értettem, értem, hogy neked azzal van a problémád, hogy hazudik és direkt felvág, az tényleg nem szép. szerencsére nem találkoztam ilyennel.

de mondok még valamit. van egy barátnőm akinek sajnos beteg a babája. neki is el szoktam mondani, hogy mostanában miket csinál a babám és még Ő is tud neki örülni pedig nagyon nehéz lehet neki! Volt, hogy elsírta magát mikor látta a babámat mászni...

2011. márc. 5. 13:35
 12/15 anonim ***** válasza:
23%
te is jó barátnő ehetsz utolsó,dicsekedni egy olyannak akinek a babája beteg.de azért mond el neki is,és nézd ahogy sír.
2011. márc. 5. 15:02
 13/15 A kérdező kommentje:
Nem, nem irigykedek senki gyerekére, nekem az enyém a legszebb, legokosabb, legbájosabb, mint minden anyának.És nincs is mire irigykedni! Mindent időben csinált eddig, van, amiben előrébb jár a koránál!Nem erről van szó! És az természetes, hogy én is elújságolom anyuéknak, tesóméknak, a barátnőmnek a kis csodákat, amik velünk történnek.A családot ne keverjük ebbe bele.Látom, teljesen félre értettél.És tudok örülni mások örömének ( itt a barátnőmről van szó, akit szeretek), de vajon miért csak akkor ír, ha történt valami amivel dicsekedni kell???Egyébként nem? Számára nem fontos az, ami velünk történik?Mert azt meg sem kérdezi. Ez részéről már tényleg átment versengésbe, de én nem foglalkozom ezzel.Nem aggódok a babám miatt, mert nagyon ügyes, és nincs miért. De bármerre megyek, ez van!Még ezen az oldalon is olvasom a válaszok között a hencegést.
2011. márc. 5. 15:47
 14/15 anonim ***** válasza:
68%

ma 15:02-nek!

nem dicsekszem, ez a lényeg!

az egyik legjobb barátnőm, sokat szoktunk találkozni, imádja a babámat. mit kéne tennem? ne is találkozzak vele többet??? együtt örülünk, hogy a babáink fejlődnek!!!

2011. márc. 5. 15:50
 15/15 A kérdező kommentje:
Ez a 13:10-es válaszolónak szólt, és én tényleg azt érzem, hogy van ilyen az anyukák közt.
2011. márc. 5. 15:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!