Miért versenyeztetik az anyukák a babákat? Állandóan azt hallom, hogy az enyémnek már 2 foga van, már ül, stb.
Mintha a szülőn múlna, hogy a gyerek mikor csinál meg bizonyos dolgokat! Ki vagyok akadva, amikor összehasonlítják az anyukák a gyerekeket! Az én lányom 5 hónapos múlt, a sógornőm fia 4 hónapos.A múltkor dicsekedett, hogy a kisfiúnak már 2 foga van! És megkérdezte:a tietek már ül?
Nem, nem ül, és még nincs is itt az ideje.És nincs foga, de nem értem, hogy miért "tökéletesebb" szerinte az ő gyereke ettől! És van egy barátnőm, aki csak akkor ír, ha van valami, amivel el akar dicsekedni. (egyidősek a gyerekek) Én meg napokig agyalok, hogy az enyém miért nem csinálja azt.Mire jó ez??? Úgy csinálnak, mintha rajtuk múlna, és ettől jobb anyák lennének, hogy kijött a fog..undorító ez az örökös nagyzolás, aminek lehet a fele nem igaz.
én is mindig elújságolom a családnak és a barátoknak ha valami nagy dolgot tesz a babám. nem azért, hogy dicsekedjek és felvágjak vele hanem mert örülök és igenis büszke vagyok rá és szeretném, hogy azokat az emberek akiknek a fiam sokat jelent, velünk örüljenek :)
nem gondolnám, hogy ez bárkinek kellemetlen lenne, talán akkor ha irigykedik.
most ezt nem rád értettem, értem, hogy neked azzal van a problémád, hogy hazudik és direkt felvág, az tényleg nem szép. szerencsére nem találkoztam ilyennel.
de mondok még valamit. van egy barátnőm akinek sajnos beteg a babája. neki is el szoktam mondani, hogy mostanában miket csinál a babám és még Ő is tud neki örülni pedig nagyon nehéz lehet neki! Volt, hogy elsírta magát mikor látta a babámat mászni...
ma 15:02-nek!
nem dicsekszem, ez a lényeg!
az egyik legjobb barátnőm, sokat szoktunk találkozni, imádja a babámat. mit kéne tennem? ne is találkozzak vele többet??? együtt örülünk, hogy a babáink fejlődnek!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!