Nem tud kakálni az 5 hetes babám SOS?
Csak erőlködik,nyög és keservesen sír.:(
Miben tudok neki segíteni,hogy könnyebb legyen?Tápszert és tejcsit is kap.Eddig semmi gond nem volt,pár napja kezdődött.Esetleg olyan ételt ajánlanátok vagy italt/üdítőt amit ha elfogyasztok segíthet neki?
Baracklé, szilvalé, amit te ihatsz - de ezek rád is hatással lesznek, nem csak rá.
Ha nagyon nem sikerülne kakilnia, akkor Laevolac szirup, illetve meg is hőmérőzheted: bedugod a végbélnyílásba a hőmérő végét, és körkörösen megmozgatod, az tuti kakit "csihol".
Persze a lábait tornáztasd is, masszírozhatod a pociját is.
Köszönöm a választ!
A lázmérőt próbáltam,nem vált be.A baracklétől nem fog fájni a pocakja?Mert sajnos hasfájós is :(
Mikor a tápszeres pótlást kezdük, mi is így jártunk. :(
Addig volt kaki könnyen és rendszeresen.
Nálunk a hőmérőzés nem vált be. Laevolac sem igazán.
Glicerines kúpot kapott, ha már nagyon szenvedett. Előfordult, hogy ez csak a 6. napon kellett.
Aztán magától beállt úgy, hogy minden 5. napon volt kaka, magától. Addig semmi baja nem volt.
Most pedig már sok is a jóból! :D
09:05-ös voltam.Ohhh bocs elnéztem,azt hittem 5 hónapos!
Gyerekorvost hívd fel mindenképp,mert ez nem játék!
Kamilla tea, kis cukorral,étkezés előtt!Tornáztatás.Sajnos nekem volt,hogy 5 napig nem kakált,ez sok babával előfordul.
Szélcső jobb mint a hőmérő,mert puhább nem annyira drasztikus.Patikában kapni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!