Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mit adtok uzsonnára 2 év...

Mit adtok uzsonnára 2 év körüli gyermeketeknek?

Figyelt kérdés

Kisfiam februárban volt 2 éves. Már hónapok óta alig eszik valamit, én nem is értem, hogy nem éhes.

Reggeli: fél kiflinek a fele, tízórai: fél banán max. ebéd: bármiből 4-5 kanál vagy annyi sem, uzsonna: próbálok valami laktatót, vajas kalács vagy sütök valamit, na abból eszik valamennyit, vacsora: szintén egy fél valami. Mi tartja egyben ezt a gyereket egyáltalán...:))?

2011. márc. 3. 15:07
 1/4 anonim ***** válasza:

Minél jobban görcsölsz ezen azt annál jobban megérzi Ő is.

banánt joghurtot

kekszet krémtúrót

körözöttes kenyeret

ilyesmiket ha kér de legtöbbször úgy belakik reggelire hogy nem kér csak pár kekszet tejjel.

2011. márc. 3. 15:09
 2/4 anonim ***** válasza:
Szia!Bocs, de nem a kérdésedre fogok válaszolni,csak elszeretném mondani,hogy az enyém kb ugyan ennyit eszik vagy még ennyit sem.Én sem tudom miből van ereje.Az enyém még csak 15 hónapos.Azt mondta a doki,hogy amíg ki nem jönnek a fogai,addig így lesz. :( Én is próbálok neki mindent,de 2 harapás vagy 2-3 kanál után mindent kiköp.Talán a tejbegríz az, amit megeszik.Kitartás!!! :)
2011. márc. 3. 15:12
 3/4 A kérdező kommentje:
Köszi! Nálunk a tejbegríz nem megy...:) mert finnyás is a drága. Hát, jó, akkor ez van, éhen nem fog halni azért....:)) de valóban még van 2 fogunk, ami nem jött ki.
2011. márc. 3. 15:15
 4/4 anonim ***** válasza:
Szia,nalatok mikor van uzsonna?Kisfiam alvas elott es utan valami meleg kajcsit eszik pl rizs hussal vagy leves, krumplipure, teszta vajjal, bolonyai sp. stb. van hogy vacsira csak joghurtot eszik, vagy fel banant, apukaja esti vacsorajat, sos vagy edes kekszet max 2 darabot. Most probalom kitalalni mit adjak neki ami uj. Sajnos ujabban sokat kakil es hasmenes szeruket,igy foggalmam sincs mit adjak. De vannak kajak amiket mindig ker...
2011. márc. 3. 15:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!