Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mennyi idős volt babád, mikor...

Mennyi idős volt babád, mikor először adtál neki vöröshagymát?

Figyelt kérdés
2011. márc. 3. 12:42
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Főzelékben egy év alatt. Nyersen másfél évesen, mert érdeklődött, mikor mi egyszer vacsorához azt ettünk. Megrágta és még csak el se fintorodott és kért még:D
2011. márc. 3. 12:45
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is kb. másfél évesen kapott nyersen. :)

Egyszer bundáskenyeret csináltunk (évente egyszer csinálok, mert utána napokig olyan büdös a lakás, a szagelszívó ellenére is), és akkor harapott egyet a hagymából. Azóta szereti és néha szendvicsre is kap, vagy zöldhagymát.. Persze pici csipetet teszek a katonára, mert amúgy úgy harapva nem kell neki.

2011. márc. 3. 12:48
 3/3 anonim ***** válasza:

Kajába megfőzve már 7 hónapos kortól mehet, vannak ilyen üveges bébiételek is, amikben van.

Újhagymát viszont 8 hós korában lelopta az asztalról és elkezdte rágcsálni, kicsit bekönnyezett a szeme, de nem zavartatta magát kisfiam, és ette tovább. :))

Vöröshagymát még nem adtam neki nyersen, mert az én gyomromat is szokta bántani (17 hós).

2011. márc. 3. 12:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!