Hogy telik/telt a napotok egy 7 hetes kisbabával? Mennyit alszik és eszik? Mit csináltok amikor fent van?
Figyelt kérdés
2011. márc. 3. 07:57
1/1 anonim válasza:
7 hetesen már fenn tudott lenni 2 óra hosszát is:P Akkor kezdtem el babamasszásra vinni a babám, és emlékszem, hogy előtte háromnegyed órával keltettem, hogy meglegyen a szopi meg minden, és mire vége lett a foglalkozásnak, hazafele már aludt is:D 7 hetesen sajna még fél órát-órát, néha másfél órát szopizott egyhuzamban. Akkor még az egész napom szinte abból állt, hogy szoptattam és fejtem. Minden szopi után 30 percet fejtem és mivel általában 1 órát szopott és szopi megkezdésétől a következő szopi megkezdéséig 2 óra telt el, így elég fárasztó volt az az időszak. 4 hónapos lett, mire lecsökkent 5-20 percre a szopi idő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!