Nekünk van aventes azt használom.Kényelmes, viszont ha megyünk vhova nem viszem, akkor egy forróvizes edényben melegitem fel a tápszert.Szóval meg lehet oldani anélkül is.
Üdv
2009. febr. 17. 16:42
2/10 anonim válasza:
szia! én kaptam, de nem használom :)
én forralt vizet tartok a hűtőben (reggel forralom), azt melegítem mikróban és cuttyantom bele a port. így friss a tápi és nem is kell sokáig szöszölni.
a cumisüveg melegítő szerintem felesleges, mert ha frissen csinálod a tápszert, hideg vízben nehezebben oldódik. a melegítőnek meg ugye az a lényege, hogy a kész cuccot melegíti megfelelő hőfokra.
2009. febr. 17. 16:44
3/10 anonim válasza:
Nekem is van,aventes,de már nem használom ki mostmár,h tápszeres lett a pici.Viszont míg anyatejes volt, a fagyasztott tejet mindig abban olvasztottam ki,arra tökéletes volt! Mióta tápszeresek vagyunk,én is előre felforralt vizet melegítek a babának a tápihoz,a maradék tápszert meg sosem teszem hűtőbe,hanem kiöntöm.
2009. febr. 17. 16:49
4/10 anonim válasza:
Bocsi de nem értek ezzel egyet.Én előzőleg felforralt vizzel csinálom szintén.Viszont hami előtt a tápit a hideg vizbe rakom(simán feloldódik)és ugy melegitem.De volt már ugy is hogy először csak a vizet melegitettem fel(kb 5 perc alatt kész)és utána a tápit bele.Mikrót nem szivesen használnám, sőt nem is mikrózok.
2009. febr. 17. 16:49
5/10 anonim válasza:
a mikroban csak a vizet melegítem, annak nem árt :)
de azért írtam, hogy nem oldódik hideg vízben, mert nálunk sajnos nagyon kemény a víz és egyszerűen csomós lesz a tápszer... ráadásul egy ideje AR-es a tápszerünk, na azt szűrögethettem a csomók miatt. szóval nekünk kell a meleg víz.
második voltam
2009. febr. 17. 16:57
6/10 anonim válasza:
Ja jó azt hittem hogy magát a tápit melegited a mikróban:)
Akkor nálunk nem kemény a viz:)
nemtudom hányadik voltam.
2009. febr. 17. 16:59
7/10 anonim válasza:
Mi is vettünk, de nem igazán használtuk. A tápszert is lehet a mikróba melegíteni.
2009. febr. 17. 18:25
8/10 anonim válasza:
Én nagyon kihasználom, a vizet melegitem benne, és igy mindig friss tápszert kap a fiam. Meg a bébi kaját, vagy amit főzök azt is abban melegitem fel, én nem szeretem a mikrót. Nekem nagyon hasznos. :)
2009. febr. 17. 20:44
9/10 anonim válasza:
Mi a BabyMoov kombinált melegítőjét használjuk (hálózatról és egy adapter segítségével az autó szivargyújtójáról is használható). Eleinte nagyon paráztam, hogy nem megfelelő hőfokra melegítjük a tápszerhez használt babavizet. Az elkészítési útmutató szerint az 50 fokos vízbe kell a port beletenni.Bár ez a melegítő sem tud 50 fokot, de a port tökéletesen oldódik a melegítő által biztosított 40 fokon is (Én a vizet melegítem fel vele, majd abba teszem a port). Igazándiból az autós funkciója az, amiért végül megvettük (így nem kell rohannunk vagy koszos mikrokat használnunk, ha nem vagyunk idehaza, s bármilyen hosszú útra is megyünk, nem vagyunk egy termosznyi meleg vízhez kötve. Illetve egyszerűbb a melegítőt bedobni a kocsiba, mint a termoszba elkészíteni a forróvizet. Mi mindig késésben vagyunk. :-) ) Ha azonban az autóban is szeretnétek használni, vásárláskor próbáljátok ki, hogy az adapter odafér-e a szivargyújtóhoz, mert néhány gépjármű típusban a szivargyújtó le van takarva, vagy nagyon pici előtte a hely, így az adapter nem fér oda.
2009. febr. 17. 21:35
10/10 anonim válasza:
Nekünk is aventes van, és én nagyon szeretem. A vizet melegítem benne és utána keverem hozzá a tápszert. Mikróba én sem tenném, amúgy is mindenhol azt olvasom, hogy nem szabad. Szerintem praktikus, mert hamar megvan. Éjjel is, amikor hallom, hogy felébredt a babám, akkor mielőtt odamennék már bekapcsolom és közben szépen megmelegszik neki, így mindig friss tápszert kap enni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!