Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Milumil ugyanaz mint a Nutrilon?

Milumil ugyanaz mint a Nutrilon?

Figyelt kérdés

Szlovákiában lakom, Nutrilont eszik a babám. Ma figyeltem csak fel a reklámra hogy olyan a doboza mint nálatok a Milumilnak. Ugyanaz lehet? Ha igen akkor mennyibe kerül nálatok? Köszi.

Ja, egyébként holland.

2011. márc. 2. 14:11
 1/4 anonim ***** válasza:
Szerintem a nutrilon megegyezik a milupa peptivel, ami gyógytápszer, de nem vagyok benne biztos. Amúgy a pepti kb 300 ft, de nekünk receptre 90% támogatás van.
2011. márc. 6. 16:26
 2/4 A kérdező kommentje:

Köszi. Csak 300 ft-t kell hozzáfizetni? És amúgy mennyibe kerül? Gondolom ez a HA-s változat, ugye?

Nálunk is kiirják de 7 eurót kell igyis hozzáfizetni, 12 euró amúgy a 400 gr-os HA-s.

2011. márc. 6. 18:15
 3/4 anonim ***** válasza:
Én is Szlovákiában lakom és Nutrilonos volt a kicsi de aztán áttértünk a Milumilra mert ugyanaz mint a Nutrilon csak jóval olcsobb. 600g-os 1 doboz és 2000-2300Ft körül van az ára, és nekünk nagyon bevált.
2011. márc. 6. 18:42
 4/4 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm!:)
2011. márc. 7. 12:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!