SOS! Történt ilyesmi vkivel? A 4 éves fiam beledugta a 6hos kicsi fiam fülébe a hőmérőt. Voltunk dokinál, de holnap vissza kell mennünk, mert nem láttak be a dobhártyáig, ugyanis sérült a hám és vérzett neki.
Figyelt kérdés
Nem tudom meddig dugta be, mert csak odarohantam és kihúztam a füléből.2011. márc. 2. 10:19
1/3 anonim válasza:
Szoritok hogy minden rendben legyen!Sajnos érdembeli választ nem tudok adni,de ird majd meg légyszi mi történt!Én is átérzem a problémádat,meg egy kicsi mellé jött a pici,és félek ilyenektől én is.
2/3 anonim válasza:
Ó,szegény, remélem nem lett gond!
3/3 anonim válasza:
Válaszolni konkrétat sajnos én sem tudok. Remélem nem lesz semmi komoly baj! Szorítok nektek!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!