Baj ha nem büfiztetem éjszaka?
Pedig meg kellene...
Hanyatt fekve - ha ne adj Isten mégis bukna -, nagyobb az esélye, hogy a bukás a légcsőbe kerül (így a tüdőbe is), mert nem folyik ki a száján, mint a hason fekvő babáknál.
szerintem is nem árt ha nem is büfizik, de legalább 5-10percig a válladon van. én volthogy szinte aludtam, annyira fáradt voltam, mégis midnen egyes alkalommal 10percig tartotam őt a vállamon. most 7 hónapos és még mindig tartom a min.10percet!
a mi lányunk hason alszik.
Utolsónak írnám, és a kérdezőnek is: kisfiam alapjáraton hason fekvő baba volt mindig. Egyik nap éppen a nappaliban feküdt hanyatt a kanapén, én mosogattam, és érdekesen fuldokló-síró hangot hallottam. Odaugrottam, felkaptam, és egy jó nagy adag bukás folyott ki a száján. Ha nem kapom fel, ott fulladt volna meg...
Szóval az közel sem biztos, hogy minden baba automatikusan félrefordítja a fejét...
Első voltam.
nem fullad meg álmában,ez egy riogatás,akkor fulladna meg tőle ha eszméletlen! ezt orvos mondta nekem.
Kedves kérdező,ha attól nyugodtabb vagy,tedd fel a válladra 5-10 percre,ha jön a büfi jön,ha nem akkor jó éjszakát,ne hagyd hogy beparáztassanak hülyeségekkel.
Persze, én csak biztosan beképzeltem magamnak, hogy a gyerek fuldoklott a saját bukásától...
Egyébként most őszintén: ha így is, úgy is fel kell kelni az éjszaka a gyerekhez, akkor nem hiszem el, hogy nem lehet még 5 percet várni, míg az a nyamvadt böfögés ki nem jön a gyerekből...
2. vagyok.
nagyon sokszor nekünk pelenkázás közben is visszajön és elkezd köhögni a drágám. kb. egy hete hanyatt feküdt, hami után fél órával és visszajött a pép amit evett, majd elkezdett szó szerint fuldokolni. alig tudott köhögni is, állítottuk fejre őt! a férjem is és én is nagyon megijedtünk!
szóval azért az a 5-10perc már nem oszt, nem szoroz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!