Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Baj ha nem büfiztetem éjszaka?

Baj ha nem büfiztetem éjszaka?

Figyelt kérdés
Anyatejes ,egyáltalán nem "bukós" kislányom éjszaka nem büfiztetem,eddig nem is volt ebből gond. Lehet vmi probléma ebből? Hozzáteszem h nem hason fekszik,hanem háton..
2011. márc. 1. 21:55
 1/10 anonim ***** válasza:

Pedig meg kellene...

Hanyatt fekve - ha ne adj Isten mégis bukna -, nagyobb az esélye, hogy a bukás a légcsőbe kerül (így a tüdőbe is), mert nem folyik ki a száján, mint a hason fekvő babáknál.

2011. márc. 1. 21:57
 2/10 anonim ***** válasza:

szerintem is nem árt ha nem is büfizik, de legalább 5-10percig a válladon van. én volthogy szinte aludtam, annyira fáradt voltam, mégis midnen egyes alkalommal 10percig tartotam őt a vállamon. most 7 hónapos és még mindig tartom a min.10percet!

a mi lányunk hason alszik.

2011. márc. 1. 21:59
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
az én fiam 7 honapos, sose büfizettem éjjel, nem volt gond. egyszer beteg lett és sugárban hányt hirtelen de automatikusan oldalra tartotta a fejét, meg egyszer akkor is csinált ilyet mikor nagyon bekajált.
2011. márc. 1. 22:03
 4/10 anonim ***** válasza:
Megmondom őszintén, éjjel nem nagyon büfiztetem. Kezdetben sokat álltam az ágya mellett, nem lesz-e gond, de simán aludt.
2011. márc. 1. 22:07
 5/10 anonim ***** válasza:

Utolsónak írnám, és a kérdezőnek is: kisfiam alapjáraton hason fekvő baba volt mindig. Egyik nap éppen a nappaliban feküdt hanyatt a kanapén, én mosogattam, és érdekesen fuldokló-síró hangot hallottam. Odaugrottam, felkaptam, és egy jó nagy adag bukás folyott ki a száján. Ha nem kapom fel, ott fulladt volna meg...

Szóval az közel sem biztos, hogy minden baba automatikusan félrefordítja a fejét...

Első voltam.

2011. márc. 1. 22:08
 6/10 anonim ***** válasza:
0%

nem fullad meg álmában,ez egy riogatás,akkor fulladna meg tőle ha eszméletlen! ezt orvos mondta nekem.

Kedves kérdező,ha attól nyugodtabb vagy,tedd fel a válladra 5-10 percre,ha jön a büfi jön,ha nem akkor jó éjszakát,ne hagyd hogy beparáztassanak hülyeségekkel.

2011. márc. 1. 22:21
 7/10 anonim ***** válasza:

Persze, én csak biztosan beképzeltem magamnak, hogy a gyerek fuldoklott a saját bukásától...

Egyébként most őszintén: ha így is, úgy is fel kell kelni az éjszaka a gyerekhez, akkor nem hiszem el, hogy nem lehet még 5 percet várni, míg az a nyamvadt böfögés ki nem jön a gyerekből...

2011. márc. 1. 22:47
 8/10 anonim ***** válasza:

2. vagyok.

nagyon sokszor nekünk pelenkázás közben is visszajön és elkezd köhögni a drágám. kb. egy hete hanyatt feküdt, hami után fél órával és visszajött a pép amit evett, majd elkezdett szó szerint fuldokolni. alig tudott köhögni is, állítottuk fejre őt! a férjem is és én is nagyon megijedtünk!

szóval azért az a 5-10perc már nem oszt, nem szoroz!

2011. márc. 1. 22:52
 9/10 anonim ***** válasza:
Javaslom az ülve büfiztetést, az gyorsabb és alaposabb. Kaja után felülteted magaddal szemben a babát, persze nem 90 fokban, csak óvatosan megemeled ülő pozícióba, másik kezeddel finoman megütögeted a hátát. Nálunk ettől szinte azonnal jön a jó nagy büfi - bár igazság szerint a fiaim meg is szokták az ülve büfiztetést, mert sokáig voltak inkubátorban, és ott csak így tudtam büfiztetni őket.
2011. márc. 1. 23:13
 10/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.
2011. márc. 2. 11:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!