8 és fél hós babának rizstejből lehet csinálni tejbegrízt?
Figyelt kérdés
2011. márc. 1. 12:06
1/7 anonim válasza:
Persze, nekem már 6 hósan ette a fiam:)Imádta.
2/7 anonim válasza:
13 hósómnak még mindig rizstejből készítem......
persze, add nyugodtan ennyi idősen eheti ezt, sőt már a hozzátápláláskor lehet ebből adni, mert a rizs az elsők között van, a rizstejnél meg nincs egészségesebb:)
3/7 anonim válasza:
Abszolút egyetértek az előzővel! Nálunk is sláger és 14 hónaposak vagyunk. A legolcsóbban Bio rízstejet a DM-ben találsz, legalábbis én ott leltem rá. Az Intersparban 1 liter 759 Ft, míg a DM-ben 499 Ft és nagyon jó. Jó étvágyat a kicsinek hozzá! Ja, és összekeverheted banánnal, őszibarack pürével (nálunk ez utóbbi a kedvenc).
4/7 A kérdező kommentje:
Sziasztok.Köszönöm a válaszokat.:)Én 2dl vettem 199-ért,de majd veszek a DM-ben.:)Vacsira meg is csinálom neki.:)Még annyit szeretnék kérdezni,hogy 2dl-hez mennyi grízt rakja?
2011. márc. 1. 17:25
5/7 anonim válasza:
igen, igen, én is a dm-be veszem, 500 ft 1 liter
6/7 anonim válasza:
Én általában annyi evőkanál grízt teszek, ahány dl-ből csinálom. De itt van egy recept, igaz grammban adja meg, és tejből készül, de ki lehet belőle okoskodni: [link]
Jó étvágyat a babádnak!
7/7 A kérdező kommentje:
Sziasztok.Köszönöm a válaszokat.Megcsináltam és ízlett Majának.:)
2011. márc. 3. 14:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!