Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Szerintetek mi a normális?...

Szerintetek mi a normális? Anyós kérdés.

Figyelt kérdés
5hónapos a kisbabánk és anyós utoljára októberben volt nálunk. Mi majdnem minden szombaton megyünk ebédelni hozzá. De nekem fura, hogy soha nem akarja többször látni, ahogy fürdik, vagy egy kicsit játszani vele, vagy elmenni vele sétálni, mint általában a nagyik, akik nyüzsiznek az unoka körül. Itt lakik a városban. Azt mondja, drága a benzin, és különben is a szomszédékhoz is viszik az unokát, nem a nagyi megy hozzá. Nyugdíjas, átlagon felüli nyugdíjjal, ráérne, nem azt mondom, h minden nap itt legyen, de jólesne 1-2hetente, legalább az érdeklődés. Az én szüleim meghaltak, nincs másik nagymama. Szerintetek jogosan fáj a szívem emiatt? Ja,és semmit nem vesz neki, ha megyünk, még mindig a hordozóban uncsizik, amíg ebédelünk. valszeg mi fogunk vinni járókát, játékokat... én nem ezt látom a környezetemben. Én sem ilyen vagyok.
2011. márc. 1. 10:26
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

Ó nálunk sem kíváncsi a nagyi "az ő egyszem drága kicsi angyal unokájára" csak havonta 5 percre! Holott kb 15 perc gyalog amíg ide érne. De hát neki annyi fontosabb dolga van nyugdíjas létére. :)

A nagy fiait letagadja, hogy az unokaöccsei, stb.

Most újított pasi témában és jelenleg az köti le minden idejét. 62 éves, és úgy öltözködik és festi magát mint a 20-asok. Szerintem röhejes :)

2011. márc. 1. 16:10
 12/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Látom van ilyen anyós is, olyan anyós is.Csak szeretném, ha a lányunk tudná, mi az a "nagyi", ne egy zsugori nénit lásson majd benne, akinek a pénz fontosabb, minthogy lássa felnőni az unokáját. Mégegyszer köszönöm, minden jót Nektek!
2011. márc. 1. 17:21
 13/13 anonim ***** válasza:

Nagyén kényelmes asszony, önző asszony... sajnállak

Én a helyedben rákérdeznék kerek perec, hogy miért nem jön? és ne jöjjön a szomszéddal mert ez nem a szomszéd unokája.

2011. márc. 1. 18:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!