Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Utazóágyba lehet légzésfigylöt...

Utazóágyba lehet légzésfigylöt tenni?

Figyelt kérdés
Az utazóágyban egyáltalán milyen a fekvöfelület? Milyen tapasztalatatok van evvel kapcsolatban?
2011. márc. 1. 08:43
 1/5 anonim ***** válasza:

Mi úgy tudtuk megoldani, hogy az utazóágyba beraktunk egy ugyanakkora farost lemezt, arra az érzékelő lapokat, majd rá az utazóágy betétjét. A farost nélkül megoldhatatlan lett volna.

De attól is függ, milyen az utazóágy alja, illetve a betét része.

2011. márc. 1. 08:46
 2/5 A kérdező kommentje:
Igen, hasonló megoldásra gondoltam én is...mert ahogy láttam eddig, az utazóágy fekvöfelülete...hát, hogy is mondjam...eléggé "puhány".
2011. márc. 1. 08:48
 3/5 anonim ***** válasza:
Mi is így csináltuk, ahogy az első leírta. Engem megnyugtatott mindig a tudat, hogy megy a légzésfigyelő.
2011. márc. 1. 08:51
 4/5 anonim ***** válasza:

Hát, én nem tudom minek kellett volna a deszka az ágy aljára. Eddig háromszor utaztunk el, előszőr beraktunk az "alap" vékonyka szivacsra egy napozóágy szivacsot (pont az volt kéznél a nyaralóban), ezek alá a légzésfigyelőt. Igazság szerint csak a kényelem miatt került be a pót szivacs. A második két alkalommal pedig összehajtogatott pokróc volt az ágy alján, hogy puhább legyen a felület. Mindhárom alkalommal kifogástalanul működött a légzésfigyelő, nekünk Angelcare van.

Eszembe sem jutott még egy farostlemezt is cipelni a nyaralásainkra, pont ezért jó az utazóágy.:)

2011. márc. 1. 09:02
 5/5 anonim ***** válasza:
Csatlakozom az utolsóhoz, csak mi ennél sokkal többet használtuk, mert az volt a járóka és abban aludtak el napközben. De a kemény lapra tettük a légzésfigyelőt, arra meg úgyis pihe-puha takarók mennek.
2011. márc. 1. 09:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!