Utazóágyba érdemes "rendes" matracot rakni? A héten vettünk utazóágyat és kicsit tartok az összehajtogatható matracától. Sztem nem elég kemény és egyenletes.
Igaza van az első válaszolónak: egy kókuszmatracot hogy hurcibálnál autóval? De még egy sima szivacsmatracot sem lehet összehajtani kicsire.
Mi még csak egyszer használtuk, akkor a kis paplanját (amit szettben vettem még - paplan, párna, rácsvédő) tettem rá a matracra. Amúgy is vittem a sporttáska aljában elfért, így legalább tudjuk használni. Inkább a légzésfigyelő miatt kéne valami kemény alá, de ezt két vékony könyvvel oldottuk meg. Mi még a fentre tehető részt használjuk, és annak ugye puha az alja. Majd ha lent lesz, akkor a vas részre rá lehet rakni a légzésfigyelőt.
De a mi összehajtható matracunk meg túl kemény és szerintem egyenletes.
Sziasztok!
Nagyon köszönöm a válaszaitokat. Picikém most lesz 3 hónapos és most utazunk a nagyszülőkhöz. Én sem akartam venni mataracot, mert fölsölegesnek tartom, csak kicsit ódzkodtam az összehajtogatott matractól. De most már megnyugodtam.:-)Ha a picikémnek nem jó, akkor azt úgyis "megmondja" (ekkor legfeljebb egy felnőtt ágyneműhuztatot berakunk matrac gyanánt.) Még1x köszi a véleményeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!