Mikor adtok a babátoknak tejpépet hogy átaludja az éjjszakát? (5honap körüli babák) Tényleg használ a tejpép hogy tovább aludjon? Vagy van valami más ami használt nektek?
Szia!
Én 4 hónaposan kezdtem el adni a kislányomnak a Milupa HA vaníliás tejpépet.
Neki használt, azóta este 8-reggel 7ig alszik :)
Én olyan 6 körül adom neki a pépet (120 ml vízből) és fürdés után, olyan 3/4 8 körül még kap tápszert, de abbból olyan 80-100 mlnél többet nem iszik már akkor.
4,5 hós kislány anyukája
Mi is 4 hósan kezdtük a tejpépet. Imádja a kicsim, aki már 7 hónapos.
Arra nem tudok pontos választ adni, hogy mitől alussza át az éjszakát, mert mi 1,5 hósan már átaludtuk, pedig akkor még szopott. Én csak 3 hós koráig tudtam szoptatni.
szia! az én fiam 4 hónapos múlt, tegnap kapott először tejpépet utolsó etetésre 9-kor. ÉS CSAK REGGEL 5-kor kelt!!! egyszerűen hihetetlen... én is innen kértem tanácsot és hasonló biztató válaszok alapján próbáltam ki.
a kicsim idáig még este 11-kor behúzott 2 deci tápszert és fél 3-kor már éhes volt.
agyon bízom benne, hogy az alvás maradandó szokása lesz :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!