Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Duci Kismamák és leendő duci...

Duci Kismamák és leendő duci kismamák! Hogy viselitek azt ahogy az emberek lenéznek és össze súgnak a hátad mögött nézd már mekkora?

Figyelt kérdés

Nekem nagyon fáj! A hormonoktól híztam meg hogy lehessen babám.Tudom hogy nem szép látvány. A férjemnek sem tetszik tudom de nem mondja örül a babának.

Nektek is nehezen jött össze? Mit és hogyan táplálkoztok ?

2009. febr. 17. 09:17
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Szia!

10:12-es vagyok. Nagyon sok főzeléket ettem (azóta rá sem bírok nézni), és rengeteg gyümölcsöt. A vacsorát mindig kihagytam ill. joghurtot vagy gyümit ettem. Amikor nem bírtam magammal Norbi rudit vagy pudingot ettem.

Olvastam egyszer v.hol, hogy ami kicsit is jó, vagy erkölcstelen vagy hizlal!

Mikorra várod a babát?

Könnyű szülést, és minden jót kívánok Neked!

2009. febr. 17. 16:34
 12/16 A kérdező kommentje:
Szeptember vége október eleje.... Remélem nem hízom sokat már így is egy bálna vagyok...
2009. febr. 17. 18:31
 13/16 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Dehogy vagy bálna! Az a legfontosabb, hogy a baba egészséges legyen, majd utána leadod a kilókat. Még egyszer minden jót, és ne törődj senkivel, csak magatokkal.

2009. febr. 17. 21:27
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
Az utolsó vagyok megint. A tesóméknál nem akar összejönni a bébi, lombikra járnak már Szegedre, túl vannak 5 inszemináción, de semmi. A sógornőm kb.45 kg, és bármit megadna a bébiért. Látod mi jobb helyzetben vagyunk, mert diétával, tornával és akarat erővel le tudunk fogyni, de neki lehet hogy soha nem lesz babája...
2009. febr. 17. 21:33
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
Szia!Én 86 vagyok,14 hetes és a doki azt mondta hogy szigorúan mérjem a vérnyomásomat,keveset egyek mert a baba úgysem éhezik.Megpróbálom betartani.Ráadásul majdnem 40 éves vagyok.
2009. febr. 19. 09:50
 16/16 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszotokat!
2009. febr. 20. 12:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!