Alvás gondok. Segíííítség! Mi lehet a baj? Mit rontok el? Hogyan csináljam, hogy jó legyen?
Két hete kezdődött,reggel 7 előtt kelünk majd evés.Utána vissza alszik,kb fél 9-ig.Majd jókedvűen ébred,peluscsere,öltözés,játék.Fél11 kor evés és itt kezdődik a gond,mert nagyon nehezen alszik el sír,nyöszörög nem tudom elaltatni ha megy is nagyon nehezen,és van hogy csak hordozóban.Kb 1 órát alszik.Majd felkel,játék és fél 2 körül evés.
Utána megint nehezen alszik el,kivéve ha kimegyünk sétálni akkor szinte egyből.Ilyenkor is egy órát alszik,nagy ritkán másfelet.5 körül megint eszik és fürdés előtt még általában alszik,mert ha nem akkor fürdés után alszik be,d az nem jó,mert akkor is csak egy órát alszik és Ő még eszik 8 után egyszer és akkor meg kipattan a szeme.Most elaludt 6-kor fél 8-kor fürdés és nyügös volt,így már 8 után nem sokkal megetettem.De nem aludt el csak fél 10-kor.Az éjszakát végigalussza.Ja és minden egyes felkelésnél ma pár másodpercig keservesen sírt.
Én már a fogzásra is fogtam,de semmi.
Hú, ez kemény. Nálunk is ez ment. Így tért át a napi 2 alvásra. Én úgy oldottam meg, hogy reggel felhúzom a redőnyt, világosban nem tud visszaaludni. Nagyjából 9-ig bírja, aztán tízórai, alvás. 11-12 fele ébred, 12 ebéd, 3 fele alvás, nagyjából 5-ig, így már bírja vacsiig, fürdésig. Próbálok úgy sakkozni az idővel, hogy 5 után már ne aludjon, mert akkor este nem lesz elég fáradt az éjszakra. Ebben a korban már 3 órát kibírnak nevetve főleg a délutáni órákban.
Próbáld meg, hogy 4-nél később délután már ne fektesd le! Meglásd, kialakul. Nekem 1,5 hónapomba tellett kitalálni, hogy lesz jó a kisasszonynak :)
Ez tök jó utolsó.Tehát akkor a lényeg végül is az,hogy ne aludjon vissza reggel,hanem majd max tízórai után.És kb 5-re keljen délután ahhoz,hogy elég álmos,fáradt legyen estére alváshoz?
Most pl kimentünk boltba,már hazafelé majdnem bekomázott,de most meg fent van,nem aludt el ahogy levetkőztettem,max most már lehet,hogy az ebédet megvárjuk,ha nem lesz nagyon nyűgi.
Persze,hogy nem az van amit én kigondolok:-))))
Nem aludt vissza pincúr reggel,de 9-kor viszont kidőlt.Látszott rajta,hogy nagyon álmos,de végül is így sem gond szerintem,mert akkor most felkel mondjuk fél11 körül és eszik utána már fél 2-ig kibírja simán,majd ismét kaja és max ha nem annyira álmos később alszik el,de pont 5 körülre felébred és így nem lesz álmos utána.Várhatóan!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!