Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Festitek magatokat a baba...

Festitek magatokat a baba mellett?

Figyelt kérdés
2009. febr. 17. 05:19
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
Na most biztos én leszek a fekete bárány, de ált én minden nap szolidan de a szemem kifestem...ez a reggeli fogmosás arcmosás stb társa, de 10percnél nem több- és nem sir és nincs elhanyagolva pici lányom!6hos mult és mindenki dicséri milyen nyugodt baba:)mikor alszik vagy játszik akkor oldom meg, hát ennyi részemről. Mindenkinek jo babázást!
2009. febr. 17. 08:23
 12/17 A kérdező kommentje:
az en reszemrol biztos nem lesszel letolva.igen is le akalappal,hogy erre is szansz idot,meg ha 30percet is lennel a tukor elott.nekem meg a (nem hosszu)mukormos anyukak is tetszenek.na most en lesszek lehordva;))
2009. febr. 17. 08:27
 13/17 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Én is festem magam, szolídan szempillaspirál (ha kimegyek szájfény, pici szemhéjpúder). Ettől még nem jut kevesebb időm a kislányomra, mert ezeket akkor intézem, amikor ő alszik (amúgy kb 5 percet vesz igénybe). De én sokkal jobban érzem magam így, ha tükörbe nézek nem egy lestrapált, kócos bányarém néz vissza rám :P

És ami nem utolsó a férjemet is a finom vacsorán kívül egy csini anyuka várja minden nap haza :) a tündéri kislánya mellett.

4,5 hós kislány anyukája

2009. febr. 17. 08:33
 14/17 anonim ***** válasza:
100%

Miért ne festené az ember magát a baba mellett?

Jó, persze, ha otthon vagyok egész nap, nyilván nem fogok ezzel vacakolni. De amúgy nem azon a 3 percen múlik egy baba felelősségteljes ellátása, amíg felken az ember egy kis szempillaspirált, meg bekeni a szeme alatti (kialvatlanságtól :-))) sötét karikákat egy kis korrektorral. Én ha elmegyek itthonról, valamennyi kis sminket mindig teszek, de nyilván nem annyit, mint amikor dolgozni jártam. Viszont a hajam nem festem és a körmöm sem. Mindenkinek fontos, hogy attól, hogy anyuka lett, még egy kicsit nőnek is érezze magát...

2009. febr. 17. 09:54
 15/17 A kérdező kommentje:
nem is azert kerdeztem,hogy a szegeny babad egyedul hagyjuk egy par percre.hanem annyira sok anyukat latok,aki abszolut nem torod magaval,es nem is erdekli oket,hogy neznek ki.pedig milyen egyszeru utana is nonek lenni.mert engem sokszor avval cikiznek a baratnoim akiknek babajuk van,hogy "jaj neked van idod a sminkelesre"vagy "jaj nem sajnalod a szep pulcsidat,ugy is csak lenyalaz"szoval sorolhatnam.
2009. febr. 17. 10:03
 16/17 anonim ***** válasza:
100%
Igazad van. (Utolsó válaszoló vagyok.) Én úgy gondolom, hogy jobb az ember közérzete is, ha egy kicsit kifesti magát. És talán türelmesebb, jobb kedvű anyát kap a baba is...:-)))
2009. febr. 17. 10:34
 17/17 anonim ***** válasza:
Én még ugyan nem babázok, de anyukám annyira kivirult, egyszerűen gyönyörű lett a babája mellett (nemrég szült), hogy azt semmilyen sminkkel nem tudná elérni:)
2010. jan. 16. 19:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!