Festitek magatokat a baba mellett?
Szia!
Én is festem magam, szolídan szempillaspirál (ha kimegyek szájfény, pici szemhéjpúder). Ettől még nem jut kevesebb időm a kislányomra, mert ezeket akkor intézem, amikor ő alszik (amúgy kb 5 percet vesz igénybe). De én sokkal jobban érzem magam így, ha tükörbe nézek nem egy lestrapált, kócos bányarém néz vissza rám :P
És ami nem utolsó a férjemet is a finom vacsorán kívül egy csini anyuka várja minden nap haza :) a tündéri kislánya mellett.
4,5 hós kislány anyukája
Miért ne festené az ember magát a baba mellett?
Jó, persze, ha otthon vagyok egész nap, nyilván nem fogok ezzel vacakolni. De amúgy nem azon a 3 percen múlik egy baba felelősségteljes ellátása, amíg felken az ember egy kis szempillaspirált, meg bekeni a szeme alatti (kialvatlanságtól :-))) sötét karikákat egy kis korrektorral. Én ha elmegyek itthonról, valamennyi kis sminket mindig teszek, de nyilván nem annyit, mint amikor dolgozni jártam. Viszont a hajam nem festem és a körmöm sem. Mindenkinek fontos, hogy attól, hogy anyuka lett, még egy kicsit nőnek is érezze magát...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!