Hogyan készítitek babátoknak a teát?
Forralt víz s bele Hipp tea.
De volt,hogy elfogyott,akkor felnőtt teánkból főztem neki.Megitta s nem lett semmi baja.Épp,hogy belemártottam a forralt vízbe.Csak megszíneztem a vizet.
én úgy csinálom, hogy fél literes üvegben(baba gyümölcsleves) kiáztatom a filtert, és ebbe teszek 1 teáskanál barna cukrot, vagy gyümölcscukrot.(ennyi cukor nem árt a gyereknek, és kell is, mert semlegesíti egy kicsit a csersavat)
de ha neked keveset iszik, akkor szerintem elég, ha csak megmártod a filtert, akkor elég 2x is.
nem írtad mekkora a baba, ha még csak cicis, akkor ne is várd, hogy többet igyon.
ha már nagyobb, akkor lehet az a baj, hogy nem ízlett neki amit eddig adtál, mi is így jártunk. viszont a Hipp teával vigyázz, mert rászokik, és nagyon nehéz átszoktatni másra. tapasztalat.
Köszönöm szépen:)
4hónapos a kicsikém, csak szopizik.
Nem szerettem volna abba a hibába esni, mint a közelemben egy-két anyuka, hogy nem adott a tejcsin kívül a babájának semmi folyadékot és amikor jött a nyár-nagy meleg, a kicsik nem fogadtak el semmit, és majdnem kiszáradás és kórházlett a vége.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!