Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ortopédiára önálló járáskor...

Ortopédiára önálló járáskor visszavitted a babádat kontrollra?

Figyelt kérdés

...mert ugye 3 hónaposan el kell vinni ortopédiai szűrésre,akkor voltunk is,de önálló járáskor még nem.

Köszi

2011. febr. 27. 23:02
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Mi a múlt héten voltunk. A vizsgálat 2 perc, előtte 2 órát vártunk, pedig mi lettünk volna a harmadikok, de alulra keveredett a beutalónk. Csak kijött az asszisztens és megkérdezte, hogy mi még mindig itt vagyunk?! Miért nem kopogtam be, hogy itt vagyok egy 15 hónapossal? Nem akartam mondani, hogy mert ez így megy az SzTK-ban, hogy bekopog az ember, na jah..

Nekünk is a védőnő szólt, hogy menni kellene. Beutaló kellett, de nem kellett időpontot kérni.

Minden rendben volt, annyit mondott a doki, hogy nagyon jó, hogy bent mezítláb (zokniban) és puha talpú cipőben van (Elefanten a gyereké), kint pedig kemény talpúban. És tanítgatni kell majd lábujjhegyen, sarkon, külső- és belső talpélen járni.

3 évesen kell legközelebb vinni kontrollra.

2011. febr. 28. 08:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!