Ortopédiára önálló járáskor visszavitted a babádat kontrollra?
...mert ugye 3 hónaposan el kell vinni ortopédiai szűrésre,akkor voltunk is,de önálló járáskor még nem.
Köszi
Szia!
Nekem 2,5 éves a kislányom és én vissza vittem sőt nekünk azt mondta az orvos hogy ugyan minden rendben a kislánnyal de szeretné majd 3 évesen is ismét látni és elfogom vinni. Szerintem ez nem árt neki sőt , tud korrigálni bármi problémát amit mi nem veszünk észre de későbbiekben gondot tudna okozni. Szerintem vidd vissza és hadd lássa az orvos.
üdv. 2,5 éves kislány anyukája
Nekünk 3 hónaposan sem mondta senki, hogy vinni kellene...
Mit néztek akkor?
Igen,úgy gondolom én is,hogy visszaviszem,jobb ha látja szakorvos.másfél éves a kislányom Üdv
Elsőnek:miért fontos?-megnézi,hogy a csípőjével minden rendben van-e,szerintem nem árt ha látja.
Védőnő nem mondta,hogy vidd el?
3.-nak!Nálunk a védőnő mondta,és a doktornő is.(ő adta a beutalót)
A csípőjét nézik meg,és önálló járáskor vissza kell vinni kontrollra!
első vagyok!
3 hónaposan voltunk, semmi baja nem volt, de most 1 éves és már megy, a járását nézik ilyenkor?!
3 hónaposan a csípőjüket nézik, nincs -e csípőficama, és meg is uh-ák.ó
Gyerekorvosunk mondta is, hogy önálló járáskor vissza kell menni. Kértünk tőle beutalót. A Heim Pálba mentünk, ahogy az első csípőszűrésre is.
Le kellett vetkőztetni pelusra, a vetkőzőből besétált két lábon kisfiam a doki elé, aki megnézte a járását, aztán az asztalra fektetve a lábaival körzött egyet, és kész is voltunk. Kábé két percet voltunk bent.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!