Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Szerintetek ilyen gyerekágyat...

Szerintetek ilyen gyerekágyat mikortól lehet használni? Hány hónapos/éves kortól?

Figyelt kérdés
[link]
2011. febr. 27. 15:25
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Jött-e árajánlat????????
2011. márc. 21. 15:25
 12/19 anonim ***** válasza:
Igen,jó lenne már nagyon várjuk,mi az ár!!!!!!!!
2011. márc. 21. 16:49
 13/19 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Ma kaptam meg az árajánlatot. Én dobtam egy hátast, 215.000 ft az ára, szállítás, szerelési költség és fogantyúk nélkül!!:(
2011. ápr. 19. 20:29
 14/19 A kérdező kommentje:

[link]

Erről az ágyról van szó, aki esetleg csak most olvassa, azóta már az eredeti linken nem adja ki a fotót.

2011. ápr. 19. 20:34
 15/19 anonim ***** válasza:
nekünk olyan magas ágyunk van 3éve volt 90ezer. alul íróasztalal és polcal és ruhászekrénnyel.
2011. ápr. 19. 20:47
 16/19 anonim ***** válasza:
Mi letudnánk gyártani akármelyiket:D
2011. ápr. 19. 20:50
 17/19 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is tetszik ez az ágy,de nem vennék ilyen ágyat két év körüli gyereknek.

Az én fiam most lesz 2 éves a rácsos ágyában szinte egyáltalán nincs már el,viszont a rendes nagy ágyról meg leesik.Pont tegnap reggel volt,hogy itt aludtunk egymás mellett én felkeltem 7 kor ő meg még aludt 9:30 ig.De ha nem vagyok ott mellette akkor ez alatt a 3 óra alatt minimum 5 ször leesett volna.Amiből kettő esés nagyon durva lett volna,még a nyaka is kitört volna.38 centi a földtől a fekvőmagasság.

A másik pedig állandóan ugrál az ágyon, a kiságyába is és a nagyágyon is,ha lenne rajta olyan leesésgátló és véletlen megbotlana benne annak is nagyon csúnya baleset lenne a vége.Mi most egy vastag matracot fogunk venni a gyerekszobába a kiságy helyett.20-25 centi vastagságú és 160X200-as méretet.

2011. ápr. 19. 23:15
 18/19 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom ti hogy vagytok vele,de az én kislányom elmúlt 3 éves.és leesés gátló van az ágya oldalán,ennek ellenére sokszor esik le az ágy végén:)Nagyon aranyos,ilyenkor ott hempereg,és kiabál,hogy anyaaaa!Én meg nem tudom hogy hol keressem,akkor szól,h "leestem":)Sajnálom is,de jókat derülök rajta!Én nem merném még magasra is tenni,képes lenne onnan is leborulni:)Amikor meg le akartuk szoktatni a kiságyról,éjjel útra kelt,és mivel sötét volt,keresett az egész házba:)
2011. ápr. 20. 08:43
 19/19 anonim ***** válasza:
Nekem is nagyon tetszenek ezek az ágyak, viszont nem biztos, hogy praktikusak. Ismerősök nagyobb gyerekei 3-4 évesek éjszaka még felkelnek pisilni, és félkómásan lemászni az ágyról... nem biztos, hogy biztonságos. Talán érdemes lenne tapasztalatokat kérni róla. Egyébként a jyskben kaphatónál az a szimpatikus, hogy a lépcsőfokokba fiók van beépítve, így plusz tárolók is egyben.
2011. ápr. 21. 00:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!