Szerintetek ilyen gyerekágyat mikortól lehet használni? Hány hónapos/éves kortól?
Erről az ágyról van szó, aki esetleg csak most olvassa, azóta már az eredeti linken nem adja ki a fotót.
Nekem is tetszik ez az ágy,de nem vennék ilyen ágyat két év körüli gyereknek.
Az én fiam most lesz 2 éves a rácsos ágyában szinte egyáltalán nincs már el,viszont a rendes nagy ágyról meg leesik.Pont tegnap reggel volt,hogy itt aludtunk egymás mellett én felkeltem 7 kor ő meg még aludt 9:30 ig.De ha nem vagyok ott mellette akkor ez alatt a 3 óra alatt minimum 5 ször leesett volna.Amiből kettő esés nagyon durva lett volna,még a nyaka is kitört volna.38 centi a földtől a fekvőmagasság.
A másik pedig állandóan ugrál az ágyon, a kiságyába is és a nagyágyon is,ha lenne rajta olyan leesésgátló és véletlen megbotlana benne annak is nagyon csúnya baleset lenne a vége.Mi most egy vastag matracot fogunk venni a gyerekszobába a kiságy helyett.20-25 centi vastagságú és 160X200-as méretet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!