Szerintetek ilyen gyerekágyat mikortól lehet használni? Hány hónapos/éves kortól?
2011. febr. 27. 15:25
1/19 anonim válasza:
Kb. 2 éves kortól. Én akkortól használnám.
2/19 anonim válasza:
Bocsi,off.Nagyon tetszenek!Kértél már árajánlatot?Kb. mennyibe kerül?
3/19 anonim válasza:
Bocsi, én is offolok, mi az ára?
4/19 anonim válasza:
Én is hasonlót néztem,csak csúszdásat.Azt mondták,kb 18 hónapos kor után mehet az ágycsere .
5/19 anonim válasza:
Húúú... nagyon tuti ez az ágy! jajj... nagyon tetszik.
Nekem 20 hónaposom van, én simán beletenném.
7/19 anonim válasza:
Nekem is nagyon tetszik ez az ágy,klassz!!!!
Engem is érdekelne mennyibe kerül??Megírnád??? KÖSZI!
8/19 anonim válasza:
bocsi az lemaradt,hogy az én másfél éves kislányomat már beletenném!!:)))
9/19 A kérdező kommentje:
Sziasztok!
Köszönöm a válaszokat, kicsit megnyugodtam, hogy nem kell 3-4 éves koráig várnom vele:)
Az árról még nem tudok nyilatkozni, még nem mertem ajánlatot kérni, de ma megteszem, és amint tudok valamit, megírom nektek:)
14 hónapos múlt a fiam, így szerintem az idei jézuska meghozza neki (kivéve ha valami horror áru - akkor viszont asztalos fogja megcsinálni).
2011. febr. 28. 08:42
10/19 anonim válasza:
Én 2 éves kortól tenném (és ha nem túl drága fogom is beletenni a gyermekemet:))így köszönöm a linket, nagyon praktikus és szupi ágy!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!