10 hónapos gyereknek elég a napi egyszeri alvás?
Figyelt kérdés
Kisfiam 11-alszik kb 2-fél 3 ig!2011. febr. 27. 14:08
1/5 anonim válasza:
A lányom 10hós korától napi 1x aludt.Most 3 éves és csak este alszik 2 hete....
A fiam 11 hónapos,de 9hós korától 1x alszik 1,5 órát.
2/5 anonim válasza:
Szerintem elég. Az én kisfiam is kb fél egytől háromig, fél négyig alszik. Néha még délelőtt elszundít séta közben, de ha csak itthon vagyunk, csak egyszer alszik napközben.
3/5 anonim válasza:
Az én kislányom 9,5 hónapos. Éjszaka alszik kb. 10-11 órát és napközben 2x 20-30 percet. Én is sokat agyalok, hogy elég-e neki, de jókedvű, mozgékony így biztos nem lehet gond.
4/5 anonim válasza:
Az én lányom is 10 hónapos korától egyik napról a másikra csak 1x alszik. Reggel 6 körül iszik egy pár kortyot, majd vissza alszik kb 8-ig. Délben alszik egy cirka sovány órácskát és este 8- 1/2 9 körül alszik. A jövő héten lesz 1 éves.
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat.
2011. febr. 28. 08:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!