Meddig kell éjszaka felkelni a babához és etetni? Mennyi idős koráig tart ez az állapot?
Ez -mint szinte minden a kisbabával kapcsolatban- abszolúte babafüggő.
Kisfiam 7 hónapos, néha ébred éjjel néha nem. Ha ébred akkor egyszer, általában 2-3 között, vagy épp 5-6 között.
Tokonbaba 10 hónapos és éjjel kb. 3-szor ébred szopizni a mai napig, és van olyan ismerős kisbaba aki 2 hós kora óta végigalussza az éjszakát :)))
Sok boldogságot a kisbabáddal és jó egészséget neki!
Az én lányom 1 hónapos kora óta nem kel fel éjszaka, csak amikor a foga jön, igaz ő tápszeres is.
1 éves kislány anyukája
Hát nem sokáig birtad.... már bocsi nem bántásnak mondom.
Emlékszem én az elején nagyon ki voltam borulva. Nálunk volt olyan is, még az elején, hogy nem tudta megkülönböztetni még a nappalt és az északát, és éjszaka fent volt 3 óra hosszat egyhúzamban. Én meg nem tudtam úgy aludni, hogy ő ébren van. Aztán mikor 3 hónapos lett javult a helyzet. Akkor már csak egyszer kelt fel olyan 5 felé, aztán aludt tovább. de amióta jön a foga, megint rosszabb a helyzet. Visszaalszik mindig, csak sokat kel fel. De ha éppen nem jön a foga, nem is beteg, akkor egyszer kel enni 4-5 körül és utánna alszik tovább fél 8 ig. Ez azért egészen jó. Most lesz 1 éves!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!