Éjszaka óta annyira nyilalgat a hüvelyem körül, hogy alig bírok felkelni! Máskor is volt már ilyen de az kevésbé fájt ennyire. Holnapra vagyok kiírva lehet, hogy ez a szülés jele?
nekem még csak pár napja szurkál a hüvelyem, egyenlőre én is keresem a pontos okát ennek a tünetnek. De valószínüleg a baba lefele irányuló nyomása okozza.
Ha holnapra vagy kiírva, szerintem nyugodtan ülj be egy meleg vizes kádba, hisz ilyenkor már nem baj, ha megindul a szülés:-) A szülés jele sokminden lehet, akár ez is:)
Drukkmentes időszakot és fájdalommentes szülést kívánok:-)
A saját fürdőkádadban úgyse kapsz el semmit, ne aggódj! Nem tudom, mi ez a mizéria állandóan a fürdés ellen. Valószínűleg hamarosan szülni fogsz, ha jólesik a meleg víz, csak rajta! Mások eleve vízben vajúdnak, szülnek - akkor miért is lenne ártalmas?
Könnyű szülést és sok boldogságot a kisbabához!
Szia!egyet értek az előttem szólóval.HA jól esik ülj bele,hátha segít és a babód is hamar megszületik.
NAgyon drukkolok nektek.30hetes kismama
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!