Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mi van akkor ha a baba későn...

Mi van akkor ha a baba későn (pl.9hónaposan) találkozik a gluténnel?

Figyelt kérdés
Rögtön allergiás lesz? Vagy csak nagyobb korában lehet, hogy allergiás lesz?
2011. febr. 26. 23:24
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Nem tudom olvastátok e a kérdést, de ott nem az áll, hogy mi van ha korán, hanem mi van ha viszonylag későn találkozik a gluténnel. Ez természetesen nem minden válaszolónak szól...
2011. febr. 27. 12:38
 12/13 anonim ***** válasza:

Már megválaszolták, csak nem figyeltél. A lisztérzékenység nem ezen múlik. A baba vagy lisztérzékeny eleve, vagy nem.

Ha később kap glutént, akkor könnyebben átvészel egy esetleges allergiás rohamot.

2011. febr. 27. 13:11
 13/13 anonim ***** válasza:

Lisztérzékenységnél nincs allergiás roham. És ha lenne, akkor sem vészelné át könnyebben, ha később kap.

Annyi a lényeg, hogy a mai kutatások szerint minék hamarabb kap, annál több az esélye annak, hogy nem lesz LÉ az, aki örökölte a géneket. Tehát, ha később kap, akkor több az esélye, hogy kialakul a LÉ, de az is csak abban az esetben, ha hajlama van rá (ha örökölte a géneket).

Ha nincs hajlama a babádnak, akkor teljesen mindegy, hogy mikor vezeted be a glutént, soha nem lesz LÉ.

Csak sajnos nem tudod, hogy van-e hajlama.

Én tudom, hogy az enyém sajnos örökölte tőlem

:-(

2011. febr. 27. 21:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!