Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 5 hónapos, hője 37,3 kell...

5 hónapos, hője 37,3 kell orvoshoz "rohanni"?

Figyelt kérdés

Semmit nem tapasztalok mást, csak hogy nyügibb. Nyálzik, eszi a kezét, és ha eléri az arcom "harap".

Bevigyem ügyeletre?Vagy a foga lehet?

2011. febr. 26. 18:44
 1/5 anonim ***** válasza:
ha netán 39 közelébe kerül max akkor kell aggódni, hő emelkedése lehet a fogzás miatt. 37, az még alig hőemelkedés. lehet h csak a mozgásba, játékba...melegedett picit ki.
2011. febr. 26. 18:48
 2/5 anonim ***** válasza:

Simán lehete a foga. A kakija nem változott meg?

38-ig semmit ne csinálj, akkor adj neki egy kúpot és ha nem megy le, vagy picit emelkedik is, csak akkor kell orvos. Nem lesz semmi baj, szurkolunk Nektek!

2011. febr. 26. 18:51
 3/5 anonim ***** válasza:

Ez nem hoemelkedes, nyugodj meg. 37.5 fok felett van egy babanak hoemelkedese.

en is tegnap ugy ereztem, hogy a babam meleg, megmertem a lazat es 37.5 volt, igy megnyugodtam.

2011. febr. 26. 19:11
 4/5 anonim ***** válasza:
A kisfiamnak, amíg nem tört át a foga folyamatosan hőemelkedése volt.De a 7,3 lehet sima kimelegedés is.Nem fehér az ínye?Az is a fogra utalhat még ha álmában gyakran felsír.Egyébként a lázra is csak kúpot mondana a doki, ha semmi más probléma nincs.De ha annak ellenére is folyamatosan van, akkor kell neki szólni.
2011. febr. 26. 19:15
 5/5 anonim ***** válasza:
Édesanyám sokáig aggódott, hogy az öcsém testhőmérséklete nem megy lejjebb 37,2 foknál. Aztán egy gyermekgyógyász főorvos elmondta neki, hogy kicsi gyerekeknél teljesen normális, ha ennyi a testhőmérséklete, ez nem jelez semmi betegséget, és nem a fogzástól van. Egyszerűen ennyi és kész, nem kell aggódni miatta.
2011. febr. 28. 11:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!