Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Babakocsival kapcsolatban...

Babakocsival kapcsolatban szeretnék segítséget kérni. Milyen babakocsit ajánlanátok egy téli ( november ) babának?! 40-60 ezer körüli árban kéne. Panelba. Tehát könnyű legyen viszonylag mert a 4. -re kéne cipelni.

Figyelt kérdés
Leginkább szerintem olyan többfunkciós babakocsi lenne jó, amihez csak a merevített falú mózes és a sportrész van.. tudnánk használni 0-3 éves korig.
2011. febr. 26. 15:47
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
mért mi van 80-100 ezer között ami jó, megfelelne az igényeidnek?
2011. febr. 26. 21:34
 12/16 A kérdező kommentje:

Hát nekem ez tetszik nagyon:

[link]

Nem tudom valakinek van-e tapasztalata vele kapcs. De szerintem könnyű is és marha jól is néz ki.

De hát a fő kedvencem ő lenne:

[link]

Ezt viszont 90 fölött árulják.

Hordozó nélkül viszont hozzá lehet jutni 70ért.. használtan lehet már 50-60 körül is tudnék.

Még van néhány hónapom eldönteni,de nekem ez tetszik a legjobban.

Ha valakinek van ilyen, érdekelne a véleménye. Köszönöm! :)

2011. febr. 27. 19:55
 13/16 A kérdező kommentje:

Valamint ő még nagyon nagy kedvenc...

És hordozó nélkül 50ért dobálják.. Lehet ő fog nyerni:

[link]

Főleg hogy könnyű.. a váza csak 6,4 kg. Valahogy csak elcipelgetem..

Veleményeket várnék a 3 babakocsival kapcsolatban, vagy ha van új ötlete valakinek! Köszönöm :D

2011. febr. 27. 20:08
 14/16 anonim ***** válasza:

huuu ez az etno elég jól néz ki...nem tudod, csak pumpálható kerekű van??Mert nekem az nagyon nem jön be...a tömört szeretem.

Amúgy nem akarlak kiábrándítani,de a raf pol-t láttam élőben, és nagyon nem tetszett, pedig így neten én is bele voltam szerelmesedve:(

Szóval nagy, macerás rátenni a részeket, szerintem nem is olyan könnyű, és a sport részt nem lehet összecsukni kisebbre, szóval mikor azt kell használni, akkor tök sok helyet foglal a kocsiban a vázzal együtt....de azért nézd meg élőben, hátha neked bejön, én csak a saját tapasztalatomat írom le, hátha tudok segíteni..:)

2011. febr. 27. 22:00
 15/16 anonim ***** válasza:
2011. febr. 28. 09:34
 16/16 A kérdező kommentje:

Az Etno nekem is nagyon tetszik! De sajnos nem tudom van-e másmilyen kerékkel.

A raf-pol-al kapcsolatos vélemény picit elszomorított, mert nagyon tetszik.. de mindenképpen megnézem valahol majd élőben, hátha.. :))

KÖszi

Utolsó kommentező:

Köszi a linkeket!

Espiro magcicről mindenhol mást írnak.. tetszik de én ránézésre azonnal azt kérdezném: Egy ilyen babakocsi lefektetehető és téliesíthető annyira, hogy egy újszülött novemberi babát beletudjon azonnal rakni az ember, amint készen áll a levegőzésre picit??

Ezen az oldalon pl. azt írják 4 hónapos kortól használható csak :( Pedig tetszik.. :

[link]

A Coletto is tetszik igazából, de annál is picit elbizonytalanodnék.. Viszont látom lehet hozzá mózest meg újszülött záróvéget rendelni.. (mér nem adjá automatikusan? :D )

2011. febr. 28. 09:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!