Babakocsival kapcsolatban szeretnék segítséget kérni. Milyen babakocsit ajánlanátok egy téli ( november ) babának?! 40-60 ezer körüli árban kéne. Panelba. Tehát könnyű legyen viszonylag mert a 4. -re kéne cipelni.
Hát nekem ez tetszik nagyon:
Nem tudom valakinek van-e tapasztalata vele kapcs. De szerintem könnyű is és marha jól is néz ki.
De hát a fő kedvencem ő lenne:
Ezt viszont 90 fölött árulják.
Hordozó nélkül viszont hozzá lehet jutni 70ért.. használtan lehet már 50-60 körül is tudnék.
Még van néhány hónapom eldönteni,de nekem ez tetszik a legjobban.
Ha valakinek van ilyen, érdekelne a véleménye. Köszönöm! :)
Valamint ő még nagyon nagy kedvenc...
És hordozó nélkül 50ért dobálják.. Lehet ő fog nyerni:
Főleg hogy könnyű.. a váza csak 6,4 kg. Valahogy csak elcipelgetem..
Veleményeket várnék a 3 babakocsival kapcsolatban, vagy ha van új ötlete valakinek! Köszönöm :D
huuu ez az etno elég jól néz ki...nem tudod, csak pumpálható kerekű van??Mert nekem az nagyon nem jön be...a tömört szeretem.
Amúgy nem akarlak kiábrándítani,de a raf pol-t láttam élőben, és nagyon nem tetszett, pedig így neten én is bele voltam szerelmesedve:(
Szóval nagy, macerás rátenni a részeket, szerintem nem is olyan könnyű, és a sport részt nem lehet összecsukni kisebbre, szóval mikor azt kell használni, akkor tök sok helyet foglal a kocsiban a vázzal együtt....de azért nézd meg élőben, hátha neked bejön, én csak a saját tapasztalatomat írom le, hátha tudok segíteni..:)
Az Etno nekem is nagyon tetszik! De sajnos nem tudom van-e másmilyen kerékkel.
A raf-pol-al kapcsolatos vélemény picit elszomorított, mert nagyon tetszik.. de mindenképpen megnézem valahol majd élőben, hátha.. :))
KÖszi
Utolsó kommentező:
Köszi a linkeket!
Espiro magcicről mindenhol mást írnak.. tetszik de én ránézésre azonnal azt kérdezném: Egy ilyen babakocsi lefektetehető és téliesíthető annyira, hogy egy újszülött novemberi babát beletudjon azonnal rakni az ember, amint készen áll a levegőzésre picit??
Ezen az oldalon pl. azt írják 4 hónapos kortól használható csak :( Pedig tetszik.. :
A Coletto is tetszik igazából, de annál is picit elbizonytalanodnék.. Viszont látom lehet hozzá mózest meg újszülött záróvéget rendelni.. (mér nem adjá automatikusan? :D )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!