Kórházba kerültetek vagy megúsztátok?
Figyelt kérdés
Ha gyermeked elkapott valamilyen hányós-hasmenős vírust, bekerült a kórházba infúzióra, vagy megúszta?2011. febr. 25. 20:37
1/8 anonim válasza:
Ez attól függ, mennyire lehet itthon megfogni a dolgot. A nagy fiam, már 2x volt hányós betegségben, de eddig mindig elég volt a diétáztatás és a sok folyadék. Még orvoshoz sem kellett rohannom vele, mert itthon kikúráltuk....A kicsinek nemrég múlt el a hasmenése, bár az kissé gyanús volt, mert nem tudtam pontosan hogy a fogától van egy vagy a testvérétől nyelte e be a hányást- hasmenést. A bátyus, meg az ő nagybátyjaitól kapta..Szóval és minket is utolért, de nekünk is csak hasmenésünk volt. Szóval...Eddig megúsztuk szerencsére
2/8 anonim válasza:
Már többször is volt ilyen eset, de sosem kerültünk kórházba. 3 gyerekem van.
Általában az első 24 óra a leggázosabb. Ha akkor nagyon intenzív a hányás, akkor általában kórház lesz belőle. Hasmenéssel nincs gáz, mert akkor felül tudod pótolni a folyadékot. De ha hány is.. az veszélyesebb.
Azt mondta egy barátnőm, hogy nekik a hányós betegségekre a kóla a megoldás. Az egyetlen dolog ami benne marad a gyerekeiben ha hánynak, és rövid idő alatt megoldja a betegséget is. Én nem próbáltam még.
3/8 anonim válasza:
Egyik alkalommal visszakerültünk a kórházba, de infúziót nem kapott, csak bent tartották megfigyelésen. Előtte engedték egyébként haza (más betegsége volt), de még aznap délután elkezdett hányni, és egész éjszaka folytatta, így reggel mehettünk vissza. Mellesleg ott kapta el.
4/8 anonim válasza:
rotát kapott el,másfél évesen.Az influenza járvány kellős közepén.Az egyik orvos vizsgálat nélkül korházba küldte,én meg elvittem egy másik gyerekorvoshoz,mondván legalább vizsgáljuk meg,mert nem szeretném ha még több mindent összeszedne.nem is kellett bemennünk,fél óránként kapott 2 kiskanál vizet,meg egy direkt erre a célra készített,otthoni infúziót,amit a patikába lehet kapni.3 nap múlva itt szaladgált,és nyoma se volt semmilyen vírusnak.én örültem hogy megúsztuk,volt ismerősöm aki nem úszta meg ilyen könnyem,kórházba kerültek,és sokkal tovább is tartott,sokkal többet is szenvedett,aztán meg kezelték az ott elkapott fertőzésekkel.
5/8 anonim válasza:
utolsó vagyok,a kola és a ropi.nekem be vált,első nagy fiamnak egy nővér ajánlotta,telefonon keresztül,hogy ezt adjam és nem lesz gond,igaza lett.
6/8 anonim válasza:
Mi megúsztuk. 4 nap alatt ment végig a gyerkőcön a vírus, de hála Istennek végig ivott. Igaz, sok minden kijött belőle de mégis folyamatosan hajlandó volt inni.
7/8 anonim válasza:
szia!én babám 8 hós volt mikor elkapta, de nem kerültünk kórházba, szerencsére szóba sem került.b6 meg daedalonetta segített aztán a hasmenés elmúlt magától. mondjuk ő szopizott, tőlem kapta el a vírust.
8/8 anonim válasza:
Nálunk nem hányós-hasmenős betegség volt, de hasmenés is volt benne, és kórház lett a vége. 11 hónaposan ez volt az első betegség. 3 napig magas láza volt a kislányomnak, egyik napról a másikra tele lett váladékkal, felszúrták mindkét fülét, aztán jött a hasmenés is hozzá. De végülis ivott rendesen. Aznap, amikor visszavittem a délelőtt a dokihoz, akkor már nem ivott, és már 6. napja volt beteg. Azonnal beutalták a László kórházba, 3 napot voltunk bent. Mire beértünk a kórházba, addigra szerencsére megint ivott, de 2 napig infúzión volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!