Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ha figyel a baba arra ahogy...

Bogyo110 kérdése:

Ha figyel a baba arra ahogy beszélek hozzá vagy elhalgat amikor különböző hangokat imitálunk neki akkor jól hall?

Figyelt kérdés
3 hetesek vagyunk és aggodunk a hallása miatt bár a korházba a hallásvizsgálat a szülés után pozitiv lett de nem rezzen össze a hangoktol a porszivón is simán elalszik .Viszont ha beszélünk hozzá figyel!
2011. febr. 25. 20:10
 1/4 anonim ***** válasza:

Hát... túlzás lenne ennyiből rögtön levonni azt a következtetést, hogy jól hall. Hall, maradjunk ennyibe.

Egyébként az normális, ha nem ébred fel porszívózásra.

Hihetetlen néha, hogy miket képesek átaludni. A monoton zajokra pl hajlamosak magasról tenni akármennyire is zavaró.

Szóval ne essetek kétségbe.

2011. febr. 25. 20:13
 2/4 anonim ***** válasza:

Nem hiszem, hogy baja lenne a hallásának. A porszívót pedig nagyon szeretik a babák. Ha a teszt pozitív lett, akkor ezt a témát egy időre kidobhatod a kukába sztem.

Még csak 3 hetes a kicsi... Mi lesz veletek később, ha már most felesleges dolgokon paráztok???

2011. febr. 25. 21:13
 3/4 anonim ***** válasza:
Ne aggódj emiatt,még nagyon pici,azért nem figyel,meg alszik el a porszivón.Az én lányomnak 5 hónapos koráig nem tudták egyszer se megcsinálni a hallás vizsgálatot,mert mindig volt valami ami miatt,nem mérte a készülék,vagy sirt,vagy a fejét rázta,vagy nem volt jó a gép stb.Utána már vissza se vittem.Semmi baj nincs a hallásával,most lesz 10 hónapos.Tényleg ne parázz ezen.
2011. febr. 26. 08:01
 4/4 A kérdező kommentje:
nagyon szépen köszönöm hát igen a kezdő anyuka kicsit parás de hát ez van !Még egyszer köszike nektek!
2011. febr. 26. 13:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!