Babatok vicces beszolasai/cselekedetei?
Utolsó, ezen én akkorát nyerítettem...
Gyereket akarok!!!
SZiasztok!
Én terhes voltam a fiammal elmondtuk a 3éves keresztlányomnak, aki nagy vigyorral az arcán újságolta mindenkinek hogy "képzeljétek Én tettem bele Keri pocijába a babát):) nagyon jópofa volt.
Mikor már a 40.hétben jártam és befektettek a kórházba bejöttek meglátogatni, ültünk lenn a büfében (persze tömve volt) erre hagosan megszólalt a drágám hogy "Keri feküdj le majd én kiszedem azt a babát, ha nem akar kijönni)"-képzelhetitek hogy mindenki szakadt
Mikor megszületett és hazahoztuk rá pár hétre jött hozzánk egy hétvégére, mikor is sírt a baba, és közölte hogy rakjuk már vissza, mert csak sír csak sír, és még babázni sem tud XD)
Ismét utolsó vagyok:) Ezt még le kell írnom.
Fürdettem a kislányt, anyum bejött nézni hogy játszik, és leült a káddal szemben lévő WC tetejére(lehajtott üllőkével) erre a kiscsaj rémülten néz, és megszólal: 'mama te nadrágban pisilsz?"
Azt hittek betojunk a nevetéstől:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!