Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mi a különbség a Nestle Beba...

Mi a különbség a Nestle Beba Ha, a Nestle Beba HA 1, Ha2, Start, Aktív között?

Figyelt kérdés
Nekünk a gyerekorvos sima Nestle Beba HA-t írt fel már négy és fél hónapos kora óta. Nem is tudtam, hogy vannak fokozatok, csak most, hogy nézem a többiek kérdéseit néztem az interneten, hogy egy csomó féle van. Mi már egy évesek vagyunk, a babám súlygyarapodása eléggé lecsökkent. A doki nem szólt, hogy váltani kellett volna. Akkor most lehet, hogy a korához képest nem jó tápszert eszünk?
2009. febr. 15. 21:42
 1/2 anonim ***** válasza:

Szia! A babád eszik már a tápszeren kívül mást is, ugye?

Mert ebben a korban már max. fél liternyi tápit ajánlanak a dokik, és nagyjából ekkortól inkább már az egyéb kajcsiból kell a tápanyagokat hasznosítania.

Ettől függetlenül nyugodtan kérdezz rá a dokinál, mert Nektek már jobb lenne vagy a Beba HA 2, vagy már át lehetne térni sima tápszerre (beba 3 aktív), mert elmúlt 1 éves.

kérdezz rá, mert a dokik hajlamosak mindent elfelejteni...

2009. febr. 16. 09:55
 2/2 Talmásiné Erika Anna válasza:
Valóban kérdezz rá,mert szerintem váltanotok kellett volna már,de szerintem nem függ össze a súlycsökkenéssel,hiszen 1 évesen már gondolom eszik normálisan.
2010. nov. 29. 20:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!