Étvágytalanság antibiotikumtól?
Figyelt kérdés
Kisfiam másfél éves. Antibiotikumot szed egy hete és szinte alig eszik azóta. Csak virslit, üres főtt tésztát, kemény tojás fehérjét eszik, mást nem nagyon. Vannak napok amikor 1 pár virslivel elvan egész nap!! Régebben jó evő volt. Tapasztalt már más is ilyet? nagyon el vagyok keseredve, amúgy sem egy nagy súlyú gyerek...2011. febr. 25. 16:23
1/5 anonim válasza:
Nem inkább a betegsége miatt ilyen étvágytalan?
2/5 A kérdező kommentje:
Lehet.. De már szinte semmi tünete nincs, láztalan 5 napja, jól alszik, voltunk lent sétálni is. Ezért nem gondoltam hogy a betegségtől lenne étvágytalan..
2011. febr. 25. 16:26
3/5 anonim válasza:
De okozhat! Az én kislányomnál is azt okozott, és csak később olvastuk el a betegtájékoztatót, ahol fel is volt tüntetve mint mellékhatás.
Mielőbbi gyógyulást kívánok a kisfiadnak!
4/5 anonim válasza:
persze, okozhat étvágytalanságot a betegség is és a gyógyszer is
amint már nem kell szednie, be fogja pótolni a mostani kevesebb evést
5/5 anonim válasza:
Mi most vagyunk ebben a helyzetben.Mi is antibiotikumot szedünk.Csökkent az étvágya is.A doktornő javasolta hogy az antibiotikum mellé adja Normaflore-t.Azóta kicsit jobb a helyzet.Jobbulást nektek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!