Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Más babájának is megy a hasa...

Más babájának is megy a hasa az antibiotikumtól?

Figyelt kérdés
Már ez a második kezelés, amit elkezdtünk, mert az első kúránál két nap alatt olyan hasmenése lett, hogy a dokinő azt mondta hagyjuk abba. Két hét után visszaesett, úgyan abba a betegségbe, most másik antibiotikumot kapott, de attól is megy a hasa, sőt mostmár rózsahimlőszerű kiütései vannak, tehát ezt sem bírja, pedig szüksége van rá, mert tüszős mandulagyulladása és fülgyulladása van. Csak mi kínlódunk ennyire? 1 éves
2009. febr. 15. 21:09
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
adj neki normaflort azt antibiotikummal együtt is lehet adni és nem károsodnak ugy a bálbolyhai és nem lesz hasmnése. ha allergiás a gyogyszerre akkor meg másikat ir a doki
2009. febr. 15. 21:12
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Lehet, hogy allergiás a gyógyszer egyik összetevőjére. Az én kislányom tejcukor érzékeny és a gyógyszereket is figyelnünk kell, mert a laktóz átvivőanyag sok mindennél. Fülgyulladásra jó a kövirózsa levelének cseppjei, vagy paraffinolaj. Ezek természetesen nem szűntetik meg, de enyhíthetik. Meg a meleg só is.
2009. febr. 15. 21:12
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Én már rég nem vagyok baba:-))) de ugyanezeket a tüneteket produkáltam antibiotikumos kezelés alatt,aztán kiderült hogy pencilin érzékeny vagyok.
2009. febr. 15. 21:28
 4/6 anonim ***** válasza:

Sajnos mi is elégé sok antibiotikumot szedünk a veséje miatt, és a legtöbb hasmenéssel jár, de ahogy az első anyuka írta nagyon jó a normaflore, én úgy szoktam adni h a hajnali tápijába rakom az egyik flét utána reggeli közben az antibiotikumot és ugyn így este is, ja és rizses dolgokat ettetek vele, meg almát , almalevet, illetve banánt mert ezek mind fognak. Így nincs szó szerint hasmenés hanem kicsit lazább a széklet de úgyan úgy 2x van kaksija. A kiütésre meg akkor másikkat kell h kapjon a picikéd.!

Jobbulást kívánok nektek

üdv. 8,5 hós baba anyukája

2009. febr. 15. 22:03
 5/6 A kérdező kommentje:
Normaflort és hasfogót is kap az elejétől, ennek ellenére ment most is 3 napig a hasa. Én penicilin érzékeny vagyok, szerintem a lányom is az lesz, megkérem a dokit, hogy csináljon neki tesztet.
2009. febr. 16. 08:43
 6/6 anonim ***** válasza:

Szia!

utolsó válaszoló vagyok, eszembe juttot h nekünk még segittet az OSR 200 sárgarépa és rizs kivonatú ital ami kifejezeten heves hasmenésre van, ha még aktuális próbáljátok ki, vehetsz az intersparban vagy a patikában 300 ft. Én csak a felét ittatam meg a babácskámal és már du. jóval kevesebbet ment a hasa és az állaga is változott.

jobbulást

üdv.

2009. febr. 16. 22:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!