Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mit csináljak? Semmi folyadéko...

Mit csináljak? Semmi folyadékot nem hajlandó meginni a 8 hós babám, a tápszeren kívül.

Figyelt kérdés
próbáltam finom édes teát, vizet, csecsemő teát, nem fogadja el...
2011. febr. 25. 14:49
 1/6 anonim ***** válasza:
Biztos nincs rá szüksége, ha szomjas lenne úgyis inna, tudja ő hogy mi jó neki. Van hogy az én lányom se iszik szinte egész nap és van hogy 2x is főznöm kell. Attól is függ nálunk milyen bébiételt kap enni.
2011. febr. 25. 15:26
 2/6 anonim ***** válasza:

Az én lányom sem iszik sokat, most azzal próbálkozom, hogy a csöpögésmentes itatót a keze ügyébe teszem és már önállóan használja, igaz ő már kicsit nagyobb, 1 éves.

Próbáld meg gyakran itatni, sok kicsi sokra megy, pár korty is valami. De ha nem kívánja, ne erőltesd.

2011. febr. 25. 15:46
 3/6 gica04 válasza:
Az én kisfiam jó ha napi 0.5 l folyadékot megiszik csak vizet és tápszert.Nekem azt mondták nem baj,mert az ételeknek is van folyadéktartalma. Többször kínálom, de semmi eredmény annyit iszik amennyit ő szeretne.
2011. febr. 25. 15:52
 4/6 anonim ***** válasza:
Az én kisfiam meg sokat iszik:)Gyümölcsteát adj neki.Próbáld többször.
2011. febr. 25. 16:15
 5/6 anonim ***** válasza:
Gyümölcslé?
2011. febr. 25. 21:52
 6/6 anonim ***** válasza:
Egy 8 hós babának szerintem nem is kell se gyümölcslé, sem tea. Egyáltalán semmi cukros. A kislányom 16 hónapos, és csak vizet és tápszert iszik. Tápszert napi 3x, pont amiatt, mert kevés folyadékot ivott, és az orvos azt mondta, hogy ilyenkor még minimum napi 3x kell a tápszer. Még ma is. Nem erőltetném az édes lötyiket. Okos baba, tudja mi a jó neki. Egyébként télen mi sem iszunk annyit. Leveseket eszik? Mert az is folyadék...
2011. febr. 25. 22:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!