Mit csináljak? Semmi folyadékot nem hajlandó meginni a 8 hós babám, a tápszeren kívül.
Figyelt kérdés
próbáltam finom édes teát, vizet, csecsemő teát, nem fogadja el...2011. febr. 25. 14:49
1/6 anonim válasza:
Biztos nincs rá szüksége, ha szomjas lenne úgyis inna, tudja ő hogy mi jó neki. Van hogy az én lányom se iszik szinte egész nap és van hogy 2x is főznöm kell. Attól is függ nálunk milyen bébiételt kap enni.
2/6 anonim válasza:
Az én lányom sem iszik sokat, most azzal próbálkozom, hogy a csöpögésmentes itatót a keze ügyébe teszem és már önállóan használja, igaz ő már kicsit nagyobb, 1 éves.
Próbáld meg gyakran itatni, sok kicsi sokra megy, pár korty is valami. De ha nem kívánja, ne erőltesd.
3/6 gica04 válasza:
Az én kisfiam jó ha napi 0.5 l folyadékot megiszik csak vizet és tápszert.Nekem azt mondták nem baj,mert az ételeknek is van folyadéktartalma. Többször kínálom, de semmi eredmény annyit iszik amennyit ő szeretne.
4/6 anonim válasza:
Az én kisfiam meg sokat iszik:)Gyümölcsteát adj neki.Próbáld többször.
6/6 anonim válasza:
Egy 8 hós babának szerintem nem is kell se gyümölcslé, sem tea. Egyáltalán semmi cukros. A kislányom 16 hónapos, és csak vizet és tápszert iszik. Tápszert napi 3x, pont amiatt, mert kevés folyadékot ivott, és az orvos azt mondta, hogy ilyenkor még minimum napi 3x kell a tápszer. Még ma is. Nem erőltetném az édes lötyiket. Okos baba, tudja mi a jó neki. Egyébként télen mi sem iszunk annyit. Leveseket eszik? Mert az is folyadék...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!