Mennyi folyadékot iszik 1 év körüli babád tápszeren, anyatejen kívül?
Figyelt kérdés
2010. szept. 17. 11:27
2/9 anonim válasza:
1-2 dl vizet iszik a kisfiam. Csak a vizet fogadja el, teát, babaüdítőt nem.
3/9 anonim válasza:
Első vagyok, azt lehagytam, hogy csak vizet iszik.
4/9 anonim válasza:
Szia! Nekem eddig kisfiam megitta a napi fél litert + reggeli, vacsi tej. Most, kb. egy hete, csak a reggeli tejet issza, a vacsira valót már elutasítja napközben meg örülök, ha 2 dl bele tudok erőltetni. (általában forralt víz esetleg egy kevéske szörppel vagy tea) Neked?
5/9 A kérdező kommentje:
az én fiam tápszeren kívül átlagba olyan 3-4 deci-t iszik, teából, vízből, mikor melyikből.Csak keveslem ezt a mennyiséget, nyáron simán megivott közel 1 litert, tudom nyáron többet isznak, de most szinte annak a mennyiségnek a felét is nehezen.
2010. szept. 17. 11:35
6/9 A kérdező kommentje:
..elég ez a mennyiség?
2010. szept. 17. 11:37
7/9 anonim válasza:
Szerintem nem gáz. Örülj neki, hogy ennyit iszik egyáltalán. Vannak olyan babák, akikbe 1 dl-t is úgy kell "belediktálni".
8/9 bucibabuci válasza:
az én 15 hós fiam egyszerre iszik meg 2 dl :)
Átlagban 1 liter naponta és reggel este 3-3 dl kakaót
9/9 anonim válasza:
a fiam egy éves, napi 3,5 deci tejitalon kívül 1-1,5 deci vizet tudok belediktálni, de van amikor ennyit sem.nem tudok mit csinálni,folyamatosan kínálom, ennyi az igénye.kiszáradva nincs soha,ennyivel elvan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!