1 év körüli babátok mennyi folyadékot iszik meg naponta (tápszeren/anyatejen kívül)?
Figyelt kérdés
Az én babóm,teát iszik,vizet nem igen,de több mint 1 litert biztos megiszik.Nem baj,hogy szinte csak teát iszik?
köszi...
2010. nov. 7. 16:52
1/6 anonim válasza:
Azt mondják sokat kell inni.A kislányom is ennyiket ivott ennyi idősen,de a kisfiam alig iszik egy kis vizet.
Csak nehogy ne egyen ha megtölti a hasiját sok folyadékkal.
2/6 anonim válasza:
az én fiam alig iszik meg 1dl vizet, de szopik még 3-4 alkalommal naponta.
3/6 anonim válasza:
Nekem anyatejet kap a babóm, mást nem adok neki. Ha meleg lenne, lehet adnék, de állítólag elég neki a tejcsi.
4/6 anonim válasza:
11 hòs a lànyom, megiszik kb 200-250ml folyadèkot: vìz, tea, baba szörpi vìzzel hìgitva. De van hogy 100ml alig tudok belediktàlni 1 nap alatt
5/6 anonim válasza:
5-6dl tea nálunk is elfogy minimum a reggeli és esti tejen kívül.
6/6 anonim válasza:
Tápszeren kívül semmit sem hajlandó meginni, pedig állandóan kínálom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!