Van itt olyan anyuka, akinek a babája korán került bölcsibe? 1 év alatt
Figyelt kérdés
Hogy éltétek meg - te és a babád elsődlegesen?2011. febr. 25. 13:16
1/2 anonim válasza:
11 es fel honapos volt a kisfiam mikor bolcsibe kerult. Semmi gond az egivlagon nem volt, most mar lassan 13 honapos es nagyon szereti. Az elso heten kicsit legorbult a szaja amikor integettem neki de most mar mosolyog reggel amikor beerunk, rohan a jatekok fele. Meg beteg sem volt pedig ezzel is riogattak. Meg egy napot sem hianyzott. Viszont december ota tomom multivitaminnal, ugyhogy ezt mindenkeppen ajanlom. Engem viszont lelekileg nagyon megviselt, nehezen tudtam elengedni. Reggel 9-tol delutan 3-ig van. Ebbol a 6 orabol 3-at alszik ebed utan es a tobbit jatszassal tolti ami szerntem nem is annyira durva. En ezzel vigasztalom magam. Viszont nagyon jo ismet emberek kozott lenni, dolgozni. Anyagilag nallunk hatalmas valtozas mert nem keves a fizetesem. Nallatok mi a donto tenyezo ha megkerdezhetem? Ne felj nem lesz gond, ennyi idosen meg nagyon tudnak alkalmazkodni. Hihetetlenul gyorssan megszokjak es termeszetes lesz nekik.
2/2 A kérdező kommentje:
Nekem két picikém is van, a nagy 2 éves múlt a kicsi 7 hónapos lesz. 2-3 hónap múlva tudnék visszamenni dolgozni, és ha most nem megyek, akkor hiába vagyok "védett" a kicsi 3 éves koráig, vszínű nem lesz helyem, mert most megy el valaki, és mennék a helyére vissza, ha nem megyek, valakit felvesznek (bankról van szó). A nagyfiamtól nem is félek, belevaló kis kölyök, igazán társaságba való, a kicsivel húznám az időt, most úgyis majd kiveszem a felgyülemlett szabikat,stb, és húznám az ő szoktatását, amíg lehet, bár biztos nem lesz gond, mivel kicsi. Biztos sokan megszólnak majd, de élnem kell a lehetőséggel, nem beszélve az anyagi részéről. Sajnos nem túl derűs a helyzet...
2011. febr. 25. 20:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!